reklama
karpatka87
Fanka BB :)
Tak w ogóle to dzień dobry, życzę miłego dnia, za wizytujące trzymam kciuki, a tym po wizytach, gratuluję
N
nakuga
Gość
Pilnuj biżuterii mój brat w zerówce był tak kochliwy że sympatiom wynosił mamy biżuterię łącznie z pierścionkiem zaręczynowym dobrze że mamy tych dziewczynek później oddawałyWiadomo, ale na tą chwilę to nie myślę jeszcze o takich problemach mego syna mam nadzieję, że jak najdłużej
Madzialena8787
Też się właśnie przymierzam do zakupu... dlatego chciałam poznać opinie innych...Ja kupię, lub jak ktoś zapyta co chcemy to powiem żeby szumisia kupił
Ten miś to jest mistrzostwo świata. Przy moim pierwszym dziecku był naprawdę niezastąpiony. Mały spał z nim bardzo długo. Teraz też na pewno będziemy go używać. Polecam!Dziewczyny pytanie. Miała którąś przy wcześniejszych dzieciaczkach albo planuje teraz zakup "misia szumisia"? Zastanawiam się czy są one faktycznie coś warte i czy sprawdzają się tak jak to je reklamuja?[emoji848]
Patrycjaaa97
Pilnuj biżuterii mój brat w zerówce był tak kochliwy że sympatiom wynosił mamy biżuterię łącznie z pierścionkiem zaręczynowym dobrze że mamy tych dziewczynek później oddawały
Ojeju, aż mi się przypomniała sytuacja gdzie też w przedszkolu "pożyczyłam" sobie cioci obrączkę i jakieś tam jeszcze inne pierścionki (oczywiście bez pytania). Ciocia załamana, a ja później bałam się przeprosić bo myślałam że jest zła a ona była szczęśliwa, że to ja wzięłam te pierścionki a nie że zgubiła gdzieś
Madzialena8787
A z jakiej firmy masz tego misia... bo z tego co patrzyłam jest kilka rodzajowTen miś to jest mistrzostwo świata. Przy moim pierwszym dziecku był naprawdę niezastąpiony. Mały spał z nim bardzo długo. Teraz też na pewno będziemy go używać. Polecam!
EvilDesiree
Korzystaj z pięknych okoliczności przyrody [emoji3590]Witajcie od wczoraj jestem w Polsce nad morzem krótkie tygodniowe wakacje ale jest fajnie choć chłodno odpoczywamy póki możemy .Jechałam autem 6 h pokonując 625 km.pozdrawiam i ja jak zwykle już spać nie mogę ...Zobacz załącznik 1134034
EvilDesiree
Ale już duży człowiek [emoji4] bardzo się cieszę [emoji3590]Hej[emoji1]jestem po wczorajszym usg . Dzieciątko ma wszystko na miejscu . Krecilo sie wiec doktor mial troche problemow zeby go calego sprawdzic ale dzieki temu mamusia go dluzej podglądała. [emoji1][emoji1][emoji1][emoji3][emoji3] lekarz dal 95% gwarancji ze wszystko jest ok wiec tego sie z mężem trzymamy i zadnych dodatkowych testów nie robimy. Wczoraj byl 13t4d i maluszek mierzyl 74 mm. Tetno 142. A ja na to ze ostatnio troszke plamilam dostalam duphaston 3*1 i globulki Pimafucin bo jakas infekcja mi sie wdarła. Życzę wszystkim mamusiom spokojnego wtorku . [emoji1][emoji8]chwalę sie moim skarbem ATTACH=full]1134035[/ATTACH]
To dobrze [emoji4]Już trochę lepiej, pomalutku wrócę do żywych . Pare dni temu zrobiłam odrosty.... w końcu człowiek wyglada jak człowiek a nie jak zombie , jeszcze muszę paznokcie na stopach ogarnąć ( na szczęście moja siostra ma swój salon kosmetyczny [emoji3]) i na lato gotowa [emoji846]
Bo Ty chyba najbardziej ze wszystkich tutaj kroplówkowo doświadczona jesteś.
Ja za 2 tygodnie też będę już farbować kłaki [emoji846] wczoraj zmierzyłam odrost - 6 cm siwo-blondowego odrostu przy reszcie ciemnobrązowej [emoji12]
Lekka masakra już
reklama
EvilDesiree
Tylko pamiętaj, że masz się oszczędzać [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Hej [emoji4] nie pisałam już wczoraj bo myślałam że przez tą migrene zejdę... Dzisaj nie dość że ciężka noc okropne sny to jeszcze wstałam z takim uczuciem niepokoju i strachu jak nigdy... Staram się uspokoić i nie myśleć [emoji3525]