reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny pytanie. Miała którąś przy wcześniejszych dzieciaczkach albo planuje teraz zakup "misia szumisia"? Zastanawiam się czy są one faktycznie coś warte i czy sprawdzają się tak jak to je reklamuja?[emoji848]
Ten miś to jest mistrzostwo świata. Przy moim pierwszym dziecku był naprawdę niezastąpiony. Mały spał z nim bardzo długo. Teraz też na pewno będziemy go używać. Polecam!

Pilnuj biżuterii mój brat w zerówce był tak kochliwy że sympatiom wynosił mamy biżuterię łącznie z pierścionkiem zaręczynowym dobrze że mamy tych dziewczynek później oddawały

Ojeju, aż mi się przypomniała sytuacja gdzie też w przedszkolu "pożyczyłam" sobie cioci obrączkę i jakieś tam jeszcze inne pierścionki (oczywiście bez pytania). Ciocia załamana, a ja później bałam się przeprosić bo myślałam że jest zła 🙈 a ona była szczęśliwa, że to ja wzięłam te pierścionki a nie że zgubiła gdzieś 😅

Hej[emoji1]jestem po wczorajszym usg . Dzieciątko ma wszystko na miejscu . Krecilo sie wiec doktor mial troche problemow zeby go calego sprawdzic ale dzieki temu mamusia go dluzej podglądała. [emoji1][emoji1][emoji1][emoji3][emoji3] lekarz dal 95% gwarancji ze wszystko jest ok wiec tego sie z mężem trzymamy i zadnych dodatkowych testów nie robimy. Wczoraj byl 13t4d i maluszek mierzyl 74 mm. Tetno 142. A ja na to ze ostatnio troszke plamilam dostalam duphaston 3*1 i globulki Pimafucin bo jakas infekcja mi sie wdarła. Życzę wszystkim mamusiom spokojnego wtorku . [emoji1][emoji8]chwalę sie moim skarbem ATTACH=full]1134035[/ATTACH]
Ale już duży człowiek [emoji4] bardzo się cieszę [emoji3590]
Już trochę lepiej, pomalutku wrócę do żywych . Pare dni temu zrobiłam odrosty.... w końcu człowiek wyglada jak człowiek a nie jak zombie , jeszcze muszę paznokcie na stopach ogarnąć ( na szczęście moja siostra ma swój salon kosmetyczny [emoji3]) i na lato gotowa [emoji846]
To dobrze [emoji4]
Bo Ty chyba najbardziej ze wszystkich tutaj kroplówkowo doświadczona jesteś.

Ja za 2 tygodnie też będę już farbować kłaki [emoji846] wczoraj zmierzyłam odrost - 6 cm siwo-blondowego odrostu przy reszcie ciemnobrązowej [emoji12]
Lekka masakra już

reklama
Hej [emoji4] nie pisałam już wczoraj bo myślałam że przez tą migrene zejdę... Dzisaj nie dość że ciężka noc okropne sny to jeszcze wstałam z takim uczuciem niepokoju i strachu jak nigdy... Staram się uspokoić i nie myśleć [emoji3525]
Tylko pamiętaj, że masz się oszczędzać [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Do góry