reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

😲Jak się układa łyżki 🤔

Uff to nie jestem sama z niesmarowaniem się. Pocieszylas mnie 😁
Dalej nie wiem bo dalej to robie źle 🤦‍♀️
Ale my mamy ta szufladę na sztućce u góry k czasem nie domyje albo cos 🙄😂
A ja dziś pierwszy raz od baaaardzo dawna obudziłam się nie z myślą „ będę rzygac”🤢 tylko.... „pojechalabym na wakacje”☀🏝🏖
Za nami tak chodzą wakacje... Mieliśmy w tym roku miec jeszcze jedne takie długie gdzies do Azji zanim dziecko... A tu bum, korona. Wiec powstał bąbello i teraz chyba tylko polskie morze w sierpniu 😁 ale juz mi się tak chce...
Dziewczyny pytanie. Miała którąś przy wcześniejszych dzieciaczkach albo planuje teraz zakup "misia szumisia"? Zastanawiam się czy są one faktycznie coś warte i czy sprawdzają się tak jak to je reklamuja?🤔
Mojej siostrze bardziej sie sprawdzila taka lampka co ma szum i swieci gwiazdkami na sufit. Tez sie tak załączała przy jego jakims odgłosie :)

reklama
Dalej nie wiem bo dalej to robie źle 🤦‍♀️
Ale my mamy ta szufladę na sztućce u góry k czasem nie domyje albo cos 🙄😂

Za nami tak chodzą wakacje... Mieliśmy w tym roku miec jeszcze jedne takie długie gdzies do Azji zanim dziecko... A tu bum, korona. Wiec powstał bąbello i teraz chyba tylko polskie morze w sierpniu 😁 ale juz mi się tak chce...

Mojej siostrze bardziej sie sprawdzila taka lampka co ma szum i swieci gwiazdkami na sufit. Tez sie tak załączała przy jego jakims odgłosie :)
U nas miał być Meksyk ..... będą Mazury lub polskie morze

U nas miał być Meksyk ..... będą Mazury lub polskie morze

Dziewczyny, my mieliśmy na wiosnę do USA w podróż poślubną lecieć, przez koronę wiadomo nie polecieliśmy, teraz bobo i podróż poślubna będzie na Mazurach albo w Bieszczadach 😅 Dla dziewczyn przed ślubem : nie odkładajcie podróży poślubnych!!! :D

Dzień dobry. Jak ja się Wam chciałam dzisiaj pochwalić że wczoraj nie wymiotowałam! Ale nie... Późnym wieczorem nadrobiłam za cały dzień :(
@Kkaarroollaa gratuluję udanej wizyty! Śliczna fotka, dobrze że z dzidzia wszystko okej :)
Za wizytujące dzisiaj trzymam kciukasy :)
A co do szumisia ja nie miałam przy żadnym z chłopców, przy starszym by się przydał ale wtedy o tym nie słyszałam i nie byłoby mnie stać, a młodszy zasypiał od urodzenia w sekundę i potrzebował absolutnej ciszy i żadnego dotykania ani głaskania :) taki zajebisty egzemplarz 😁 do dzisiaj zasypia w sekundę i bez problemów :) także przy najnowszym nabytku najpierw obczaimy jak funkcjonuje a potem ewentualnie się dokupi lub poprosi o szumisia :) w tych czasach to chwila moment i kupiony :)
Za to siostra mi odda narzędzie tortur - laktator elektroniczny. Przy starszym kazano mi się mordować tym w szpitalu (kropelki mleka utukaly w kanaliku spływowym laktatora i nawet się ich nie dało dziecku podać) , przy drugim raz odciagalam mleko bo musiałam wyjść gdzieś i mąż miał podać i nie dość że samo odciąganie bolało to potem cyc jeszcze z dwa dni bolał. Dramat jak dla mnie. Nie wiem jak niektóre dziewczyny jadą na laktatorze przez cały okres karmienia 😱 dla mnie to narzędzie tortur, ale trzeba mieć bo w nawale może się przydać a mały ssak może nie wyrobić z odciaganiem.
A siostra i koleżanka już czekają w przedbiegach na info o płci żeby mnie zasypac ubrankami haha. No ciekawa jestem czy będzie już widać w czwartek ;) starszy się ujawnił w 13tc a młodszy dopiero w 20tc. I chyba rezygnuje z testu Pappa. Chyba że w trakcie USG lekarz zaleci to zrobię. Ale tak chyba nie. Za duże mam czynniki zaburzające wyniki (wiek plus niedoczynność tarczycy) o nie chce się tym stresować .ale nadal się waham 🙈

reklama
Mi tez nie podał płci mówił że za wcześnie Mam pytanie czynu Was też w 12 tygtak dokładnie mierzył dziecko powiedział że jest ok To moja pierwsza ciąża więc jestem trochę zielona

Do góry