Saneatsui
Fanka BB :)
Aninek masz troszkę racji, ale np jak nie mam siły albo sie zajmę czyms cały dzień to potem odpowiadanie jest katorga, i tematy przez to sie mieszaja, ostatnio jakos nie bardzo mialam natchnienie zeby wejść i mialam 20 stron do nadrobienia.Bez obrazy, jestesmy tu od 3 miesiecy, jesli do tej pory napisalas 8 postow, to nadal jestes dla mnie anonimowa, inne dziewczyny udzielaja sie tutaj kilka razy dziennie![]()
Gdybym zaczęła odpowiadać na tematy które mnie dotyczą wyszlo by na forum maslo maślane. Bo tamten temat np juz dawno skończony i zaczęłyście nowy i momentami nawet czytając się człowiek gubi.
Jak rozmawiacie o wózkach czy innych rzeczach co macie sprawdzone, no nie wypowiem się na siłę skoro sie nie znam. A pisanie postu no nie wiem bo ja pierwsza ciaza i sie nie znam jest wedlug mnie bezsensowne.
Dla mnie to pierwsze doświadczenie i dużo czerpie dzięki temu ze was czytam, jak mam coś do dodania to sie odezwę ale nigdy na siłę, bo po co? Tylko po to żeby potem w ciągu dnia bylo 50 stron?
Możecie sie nie zgadzać, możecie przez to nie wpisywać do zamkniętej ale uważam że takie traktowanie przez 3 miesiące 8 postów to za mało jest krzywdzące.