Saneatsui
Fanka BB :)
Aninek masz troszkę racji, ale np jak nie mam siły albo sie zajmę czyms cały dzień to potem odpowiadanie jest katorga, i tematy przez to sie mieszaja, ostatnio jakos nie bardzo mialam natchnienie zeby wejść i mialam 20 stron do nadrobienia.Bez obrazy, jestesmy tu od 3 miesiecy, jesli do tej pory napisalas 8 postow, to nadal jestes dla mnie anonimowa, inne dziewczyny udzielaja sie tutaj kilka razy dziennie
Gdybym zaczęła odpowiadać na tematy które mnie dotyczą wyszlo by na forum maslo maślane. Bo tamten temat np juz dawno skończony i zaczęłyście nowy i momentami nawet czytając się człowiek gubi.
Jak rozmawiacie o wózkach czy innych rzeczach co macie sprawdzone, no nie wypowiem się na siłę skoro sie nie znam. A pisanie postu no nie wiem bo ja pierwsza ciaza i sie nie znam jest wedlug mnie bezsensowne.
Dla mnie to pierwsze doświadczenie i dużo czerpie dzięki temu ze was czytam, jak mam coś do dodania to sie odezwę ale nigdy na siłę, bo po co? Tylko po to żeby potem w ciągu dnia bylo 50 stron?
Możecie sie nie zgadzać, możecie przez to nie wpisywać do zamkniętej ale uważam że takie traktowanie przez 3 miesiące 8 postów to za mało jest krzywdzące.