reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, a macie jakiś sprawdzony sposób na okropne bóle głowy? Od jakiegoś czasu męczą mnie tak okropne bóle głowy migrenowe, że nie jestem w stanie poruszać gałkami ocznymi.... Nie pomagają okłady, sen.. :(

A ja myślę że powinna wejść i dać jej kredyt zaufania na 2 tygodnie. Myślę że dużo kobiet nie pisało tak jak nie każdy mówił rodzinie przed 12 tygodniem. Teraz już ciąże są mniej zagrożone więc pewnie spora część kobiet jest spokojniejsza. Ja też się nie udzielałam od początku bo jak czytałam o poronieniach tu to od razu wyłączałam forum, nie chciałam się dołować
Z jednej strony tak, z drugiej... to jaki sens anonimowego jak przez 2 tyg dalej musimy się testować kto jest naprawdę a kto tylko po to żeby podglądać.

Ja w sumie widzę plusy i minusy obu rozwiązań wiec możemy się zastanowić jak to powinno wyglądać ;)

Sama odeszlas i nas podczytywalas a jak mowa o prywatnym to sie znowu ujawnilas. Tak więc moim zdaniem troche nie na miejscu abyś sie wypowiadala na temat kto ma zostac a kto nie.
Odpisalam juz precelkowi. Przeczytaj 😂😂😂 nie znam cie kompletnie. Prosilo mnie kilka dziewczyn ze mam wrocic...wiec nie wracam bo sie pojawil temat prywatnego forum 😂😂😂 ten temat byl juz bardzo dawno temu tylko nie wiedzialysmy jak je zalozyc. Okropnie smiesza mnie takie posty nowych osóbek 😅

Wrocilam bo ponad 5 osob do mnie pisalo z prosbami ze mam wrocic 😉 a temat prywatnego forum jest juz dobry miesiac 😂😂😂 co wiecej zanim sie pojawilas juz byl ten temat i zawsze mowilam ze mam w nim zamiar być bo znam sie z dziewczynami od poczatku.
Zreszta prywatne czy nie...bede miala ochote wrocic to wroce 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ przetrawilam to co mnie vardzo urazilo i stwierdzilam ze mam to gdzies, ze nie bede sie tym przejmiwac i zadreczac co ktos sobie o mnie pomyslal, zupelnie nie majac o mnie pojecia 😉 i ogromnie dziekuje dziewczyną ktore do mnie pisaly i za wsparcie wtedy ❤❤❤❤❤ kocham kocham kocham 🥰 tak jak mi jedna osoba napisala...nie trzeva sie ze wszystkimi lubic i trzeba nauczyc sie ignorowac pewne rzeczy bądź nie reagować żeby nie wyszedl problem 🤷‍♀️
Ale piszesz ze nowe osoby które się przywitaly nie powinny tu być. A ja myślę że jak ktoś będzie chciał przyjść tu w listopadzie to ja jestem za i zapraszam każdego. Nie pracujesz to masz czas. Mi chodzi o osoby co pracują. Mają ogródki, znajomych, rodzinę, budowy i nie mają czasu siedzieć tu codziennie a najważniejsze że 1 trymestr jest niebezpieczny i nie każdy chciał pisać 100 postów

reklama
Do góry