reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja mam urodziny 12 listopada ale jakoś flagi nigdy nie dostałam 🤣.
Ale też był problem z cukierkami w szkole, bo często jak 11 był w czwartek to w piątek się nie szło do szkoły i nie było cukierków ;(
Teraz dla dzidzia mam termin na 12.12, ciekawe :)

Ej dziewczyny bo się tak zastanawiam do kiedy w końcu trwa 1 trymestr, do końca 13 tygodnia czy do końca 14?

Jestem po szybkiej konsultacji z endokrynologiem, mam zmieniona dawkę 4 dni w tygodniu 75, 3 dni 50. Będzie to ode mnie wymagało większej trzeźwości umysłu nad ranem. Albo wieczorem już będę sobie szykować żeby było łatwiej.

Jeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?

Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd
9+3 ale ciężko było znaleźć, myślę że lepiej poczekać kilka dni bo to frustrujące jak się nic nie moze wyszukać a dzidzia musi podrosnąć 😊

Jeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?

Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd

Ja w 10+0/10+1 znalazlam- w zależności od apki.
Także dosyć późno patrząc na to że w poprzednich ciazach znalazlam tydzien wczesniej I jednak wiem jak szukać.

Potem zdarzały się dni że nie znalazłam wcale.

Jestem po szybkiej konsultacji z endokrynologiem, mam zmieniona dawkę 4 dni w tygodniu 75, 3 dni 50. Będzie to ode mnie wymagało większej trzeźwości umysłu nad ranem. Albo wieczorem już będę sobie szykować żeby było łatwiej.
Ja mam pojemnik na 6 dni i sobie tam szykuje zawsze tabletki i biore po kolei 😁

reklama
Do góry