reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja farbuje ostatnio na czerwień i też już mam odrost taki że patrzeć na siebie nie mogę, farbuje zawsze garnierem. Ale ginekolog powiedziała że w 1 trymestrze nie farbujemy bo niby to tylko na głowie ale jednak lepiej uważać, więc magicznie czekam do 2 trymestru i będę jechać do mamy na farbę 😍👌.
A powiedz mi odżywianie włosów też jest zakazane ? Dzisiaj chciałam botox na włosy nałożyć

Dodaję moje zdjęcie z wczoraj 😁

Załączniki

• 20200522_085056.jpg
    20200522_085056.jpg
    113,5 KB · Wyświetleń: 96
Jeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?

Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd
Ja kupiłam to byłam jakoś w 10 tc i tam słuchałam to na początku ciężko było mi wykryć dopiero za 3 razem a teraz już w miarę sprawnie. Ja nasłuchuje dźwięku bo słuchać jak jest się obok dzidzi w tle to pukanie serduszka i w tedy w tej okolicy przytrzymuje ☺️

Jeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?

Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd
Ja dzis 1 raz. Mamy 10+4 😍😍😍 ale jeszcze poniedzialek/wtorek nie moglam wyszukac nic

reklama
Do góry