martini6
Fanka BB :)
FemibionKochane mamusie proszę powiedzcie jakie witaminki stosujecie waham się między Femibion i Pregna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
FemibionKochane mamusie proszę powiedzcie jakie witaminki stosujecie waham się między Femibion i Pregna
A powiedz mi odżywianie włosów też jest zakazane ? Dzisiaj chciałam botox na włosy nałożyćJa farbuje ostatnio na czerwień i też już mam odrost taki że patrzeć na siebie nie mogę, farbuje zawsze garnierem. Ale ginekolog powiedziała że w 1 trymestrze nie farbujemy bo niby to tylko na głowie ale jednak lepiej uważać, więc magicznie czekam do 2 trymestru i będę jechać do mamy na farbę .
Ja kupiłam to byłam jakoś w 10 tc i tam słuchałam to na początku ciężko było mi wykryć dopiero za 3 razem a teraz już w miarę sprawnie. Ja nasłuchuje dźwięku bo słuchać jak jest się obok dzidzi w tle to pukanie serduszka i w tedy w tej okolicy przytrzymujeJeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?
Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd
Ja dzis 1 raz. Mamy 10+4 ale jeszcze poniedzialek/wtorek nie moglam wyszukac nicJeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?
Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd
Wielkolud powiedzial ci lekarz co wstepnie za plec?Dodaję moje zdjęcie z wczoraj
Jeżeli to same witaminy to chyba nie, ja przy każdym myciu na końcówki na minutę nakładam szybka maskę. Ale jak chodzi o botox to nie mam pojęcia, nigdy nie robiłam.A powiedz mi odżywianie włosów też jest zakazane ? Dzisiaj chciałam botox na włosy nałożyć
Że wstepnie chłopiec, ale że za wcześnie na określenie. Niby jeszcze wszystko może sie okazać, ale ja od wczoraj już się przyzwyczajam do myśli, że facetWielkolud powiedzial ci lekarz co wstepnie za plec?