reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja farbuje ostatnio na czerwień i też już mam odrost taki że patrzeć na siebie nie mogę, farbuje zawsze garnierem. Ale ginekolog powiedziała że w 1 trymestrze nie farbujemy bo niby to tylko na głowie ale jednak lepiej uważać, więc magicznie czekam do 2 trymestru i będę jechać do mamy na farbę 😍👌.
A powiedz mi odżywianie włosów też jest zakazane ? Dzisiaj chciałam botox na włosy nałożyć

Dodaję moje zdjęcie z wczoraj 😁

Załączniki

• 20200522_085056.jpg
    20200522_085056.jpg
    113,5 KB · Wyświetleń: 89
Jeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?

Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd
Ja kupiłam to byłam jakoś w 10 tc i tam słuchałam to na początku ciężko było mi wykryć dopiero za 3 razem a teraz już w miarę sprawnie. Ja nasłuchuje dźwięku bo słuchać jak jest się obok dzidzi w tle to pukanie serduszka i w tedy w tej okolicy przytrzymuje ☺️

Jeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?

Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd
Ja dzis 1 raz. Mamy 10+4 😍😍😍 ale jeszcze poniedzialek/wtorek nie moglam wyszukac nic

reklama
Do góry