niemandin
Fanka BB :)
Dziś 10+2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 10+2![]()
Ja sie zaręczyłam w zaduszkiAle w dorosłym życiu to najfajniej!
ja mam urodziny w zaduszki... i tak najczęściej nie było zajec w szkole a w dodatku cmentarze wszyscy odwiedzali wiec w weekend ciężko było zaprosić przyjaciółale za to jako dorosła się cieszę, robimy z kolega imprezy urodzinowo-halloween w gorach
![]()
Moja przyjaciolka fryzjerka tez wlasnie w ciazyJa sama sobie nie zrobię koloru niestety, bo nie farbuję całości, bardziej takie sombre. No nic, pogadam z fryzjerką, czy może mi coś doradzić. Ona sama ostatnio była w ciąży i pracowała do samego końca, to chyba ma jakieś nieszkodliwe farby![]()
Ja w 9+1 a teraz dopiero bedzie w 13+1... Dzsisiaj 11+3Ja ostatnio widziałam w 8+2, a teraz dopiero w 12+4. Jeszcze prawie 2 tygodnie![]()
Ja biorę Femibion 1 i nic więcej poza tym.Kochane mamusie proszę powiedzcie jakie witaminki stosujecie waham się między Femibion i Pregna
Ja odpisywałam zawsze a co chcesz ja się dostosujeDziewczyny! Dzisiaj pierwszy raz od marca mam gosci! Ale sie cieszemama nadzieje ze tylko nie napisze do mnie kolezanka "co pijemy"
bo chłopy zawsze co innego... No a wolimy im powiedziec na zywo
![]()
Swoja droga ciekawe co planują ze swoim weselem bo niby ma byc 18. 07... Wspolczuje im tego ze tyle planowania a tu nie wiadomo nic dalej...
9+5
Haha najlepsza data! A ile tanich świeczekJa sie zaręczyłam w zaduszkibylismy na wakacjach i zero myślenia ze to takie dni
teraz przynajmniej pamiętam
Moja przyjaciolka fryzjerka tez wlasnie w ciazyzobacze zo wykombinuje
Ja w 9+1 a teraz dopiero bedzie w 13+1... Dzsisiaj 11+3
Ja farbuje ostatnio na czerwień i też już mam odrost taki że patrzeć na siebie nie mogę, farbuje zawsze garnierem. Ale ginekolog powiedziała że w 1 trymestrze nie farbujemy bo niby to tylko na głowie ale jednak lepiej uważać, więc magicznie czekam do 2 trymestru i będę jechać do mamy na farbęZazdroszczę fryzjera, ja dopiero w czerwcuA później planujesz farbować, czy odpuszczasz w ciąży? Bo właśnie się zastanawiam, jak z tym farbowaniem, tym bardziej, że ja się robię zawsze na prawie blond, czyli rozjaśniacz
![]()