niemandin
Fanka BB :)
@Rumiankowa @niemandin który dzisiaj macie tydzień?
Dziś 10+2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Rumiankowa @niemandin który dzisiaj macie tydzień?
Dziś 10+2
Ja sie zaręczyłam w zaduszki bylismy na wakacjach i zero myślenia ze to takie dni teraz przynajmniej pamiętamAle w dorosłym życiu to najfajniej!
ja mam urodziny w zaduszki... i tak najczęściej nie było zajec w szkole a w dodatku cmentarze wszyscy odwiedzali wiec w weekend ciężko było zaprosić przyjaciół ale za to jako dorosła się cieszę, robimy z kolega imprezy urodzinowo-halloween w gorach
Moja przyjaciolka fryzjerka tez wlasnie w ciazy zobacze zo wykombinujeJa sama sobie nie zrobię koloru niestety, bo nie farbuję całości, bardziej takie sombre. No nic, pogadam z fryzjerką, czy może mi coś doradzić. Ona sama ostatnio była w ciąży i pracowała do samego końca, to chyba ma jakieś nieszkodliwe farby
Ja w 9+1 a teraz dopiero bedzie w 13+1... Dzsisiaj 11+3Ja ostatnio widziałam w 8+2, a teraz dopiero w 12+4. Jeszcze prawie 2 tygodnie
Ja biorę Femibion 1 i nic więcej poza tym.Kochane mamusie proszę powiedzcie jakie witaminki stosujecie waham się między Femibion i Pregna
Ja odpisywałam zawsze a co chcesz ja się dostosujeDziewczyny! Dzisiaj pierwszy raz od marca mam gosci! Ale sie ciesze mama nadzieje ze tylko nie napisze do mnie kolezanka "co pijemy" bo chłopy zawsze co innego... No a wolimy im powiedziec na zywo
Swoja droga ciekawe co planują ze swoim weselem bo niby ma byc 18. 07... Wspolczuje im tego ze tyle planowania a tu nie wiadomo nic dalej...
9+5@Rumiankowa @niemandin który dzisiaj macie tydzień?
Haha najlepsza data! A ile tanich świeczekJa sie zaręczyłam w zaduszki bylismy na wakacjach i zero myślenia ze to takie dni teraz przynajmniej pamiętam
Moja przyjaciolka fryzjerka tez wlasnie w ciazy zobacze zo wykombinuje
Ja w 9+1 a teraz dopiero bedzie w 13+1... Dzsisiaj 11+3
Ja farbuje ostatnio na czerwień i też już mam odrost taki że patrzeć na siebie nie mogę, farbuje zawsze garnierem. Ale ginekolog powiedziała że w 1 trymestrze nie farbujemy bo niby to tylko na głowie ale jednak lepiej uważać, więc magicznie czekam do 2 trymestru i będę jechać do mamy na farbę .Zazdroszczę fryzjera, ja dopiero w czerwcu A później planujesz farbować, czy odpuszczasz w ciąży? Bo właśnie się zastanawiam, jak z tym farbowaniem, tym bardziej, że ja się robię zawsze na prawie blond, czyli rozjaśniacz