reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ale w dorosłym życiu to najfajniej!

ja mam urodziny w zaduszki... i tak najczęściej nie było zajec w szkole a w dodatku cmentarze wszyscy odwiedzali wiec w weekend ciężko było zaprosić przyjaciół :D ale za to jako dorosła się cieszę, robimy z kolega imprezy urodzinowo-halloween w gorach :D
Ja sie zaręczyłam w zaduszki 😂😂 bylismy na wakacjach i zero myślenia ze to takie dni 😂 teraz przynajmniej pamiętam 😂
Ja sama sobie nie zrobię koloru niestety, bo nie farbuję całości, bardziej takie sombre. No nic, pogadam z fryzjerką, czy może mi coś doradzić. Ona sama ostatnio była w ciąży i pracowała do samego końca, to chyba ma jakieś nieszkodliwe farby 😁
Moja przyjaciolka fryzjerka tez wlasnie w ciazy 😂 zobacze zo wykombinuje :D
Ja ostatnio widziałam w 8+2, a teraz dopiero w 12+4. Jeszcze prawie 2 tygodnie 🙈
Ja w 9+1 a teraz dopiero bedzie w 13+1... Dzsisiaj 11+3

Kochane mamusie proszę powiedzcie jakie witaminki stosujecie waham się między Femibion i Pregna
Ja biorę Femibion 1 i nic więcej poza tym.

Dziewczyny udanych wizyt wam dziś życzę :)
Mnie z rana też bezsenność dopadła miedzy 5-7 nie mogłam zasnąć. A co do fryzjera to koleżanka zrobiła mi kolor jakieś 3tyg temu chwała jej za to :) Ale teraz na pewno umówię się już do fryzjera :)

Dziewczyny! Dzisiaj pierwszy raz od marca mam gosci! Ale sie ciesze 😂 mama nadzieje ze tylko nie napisze do mnie kolezanka "co pijemy" :D bo chłopy zawsze co innego... No a wolimy im powiedziec na zywo :D

Swoja droga ciekawe co planują ze swoim weselem bo niby ma byc 18. 07... Wspolczuje im tego ze tyle planowania a tu nie wiadomo nic dalej...

ZNALAZLAM BICIE SERDUSZKA na detektorze😍😍😍 mialam go nie tykac ale tak mnie naszlo i przycisnelam mocniej na dole brzucha i w jednym miejscu mi uchwycilo 🥰 164 uderzen pokazalo. Nie moge jakos pobrac tego nagrania pisze mi zaladuj do soundcloud i pobralam ta aplikacje ale mimo to wyskakuje ze błąd 😭😭😭 normalnie jak puscilam to nagranie narzeczonemu to sie rozplakalam 😂😅faktycznie jak sie wylapie ten magiczny dzwiek to sie wie ze to nie nasze tetno 😍 ale jestem szczesliwa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny! Dzisiaj pierwszy raz od marca mam gosci! Ale sie ciesze 😂 mama nadzieje ze tylko nie napisze do mnie kolezanka "co pijemy" :D bo chłopy zawsze co innego... No a wolimy im powiedziec na zywo :D

Swoja droga ciekawe co planują ze swoim weselem bo niby ma byc 18. 07... Wspolczuje im tego ze tyle planowania a tu nie wiadomo nic dalej...
Ja odpisywałam zawsze a co chcesz ja się dostosuje 😁

@Rumiankowa @niemandin @joannatov trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty! :) Czekamy na dużą dawkę pozytywnych wiadomości :)

Dzień dobry. Przemeczylam noc. Dzień powitalam pawiem. A mamy dziś jechać na dwa dni do teściów z wizytą u szwagrostwa w trakcie... Nie wiem jak dam radę. Teściowa będzie wpychać jedzenie a reszta się litować ... Eh. Przynajmniej ktoś dziećmi się zajmie. Ale najpierw jeszcze lekcje z młodzieżą trzeba zrobić ...

reklama
Zazdroszczę fryzjera, ja dopiero w czerwcu 😭 A później planujesz farbować, czy odpuszczasz w ciąży? Bo właśnie się zastanawiam, jak z tym farbowaniem, tym bardziej, że ja się robię zawsze na prawie blond, czyli rozjaśniacz 🤔
Ja farbuje ostatnio na czerwień i też już mam odrost taki że patrzeć na siebie nie mogę, farbuje zawsze garnierem. Ale ginekolog powiedziała że w 1 trymestrze nie farbujemy bo niby to tylko na głowie ale jednak lepiej uważać, więc magicznie czekam do 2 trymestru i będę jechać do mamy na farbę 😍👌.

Do góry