Ragda
Fanka BB :)
A jaki wybór w kolorach9+5
Haha najlepsza data! A ile tanich świeczek
swoją droga kiedyś naprawdę dostałam znicza do prezentu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki wybór w kolorach9+5
Haha najlepsza data! A ile tanich świeczek
swoją droga kiedyś naprawdę dostałam znicza do prezentu
Chyba w drugą strone ciezej się pomylić wiec mysle ze ten chłopiec Ci zostanieŻe wstepnie chłopiec, ale że za wcześnie na określenie. Niby jeszcze wszystko może sie okazać, ale ja od wczoraj już się przyzwyczajam do myśli, że facet
Ja mam urodziny 12 listopada ale jakoś flagi nigdy nie dostałam .
Ale też był problem z cukierkami w szkole, bo często jak 11 był w czwartek to w piątek się nie szło do szkoły i nie było cukierków ;(
Teraz dla dzidzia mam termin na 12.12, ciekawe
9+3 ale ciężko było znaleźć, myślę że lepiej poczekać kilka dni bo to frustrujące jak się nic nie moze wyszukać a dzidzia musi podrosnąćJeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?
Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd
Jeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?
Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd
Ja mam pojemnik na 6 dni i sobie tam szykuje zawsze tabletki i biore po koleiJestem po szybkiej konsultacji z endokrynologiem, mam zmieniona dawkę 4 dni w tygodniu 75, 3 dni 50. Będzie to ode mnie wymagało większej trzeźwości umysłu nad ranem. Albo wieczorem już będę sobie szykować żeby było łatwiej.
Wg Internetu do końca 13Ej dziewczyny bo się tak zastanawiam do kiedy w końcu trwa 1 trymestr, do końca 13 tygodnia czy do końca 14?