reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Jestem po szybkiej konsultacji z endokrynologiem, mam zmieniona dawkę 4 dni w tygodniu 75, 3 dni 50. Będzie to ode mnie wymagało większej trzeźwości umysłu nad ranem. Albo wieczorem już będę sobie szykować żeby było łatwiej.
Ja mam specjalne pudełko na leki jak dla babć 😂 ale ułatwia na cały tydzień szykuje bo właśnie rano biorę letrox i potem jeszcze 3 tabletki wiec łącznie 4 dziennie a tak wszystko naszykowane 😜

reklama
Ja mam specjalne pudełko na leki jak dla babć 😂 ale ułatwia na cały tydzień szykuje bo właśnie rano biorę letrox i potem jeszcze 3 tabletki wiec łącznie 4 dziennie a tak wszystko naszykowane 😜
Ja mam pojemnik na 6 dni i sobie tam szykuje zawsze tabletki i biore po kolei 😁
Ja właśnie słyszałam od farmaceutów, ze leków nie powinno się wcześniej wyciągać z oryginalnych opakowan bo po kontakcie z powietrzem im się jednak właściwości zmieniają. Nie wiem na ile to prawda ale się tego trzymam.

Ja właśnie słyszałam od farmaceutów, ze leków nie powinno się wcześniej wyciągać z oryginalnych opakowan bo po kontakcie z powietrzem im się jednak właściwości zmieniają. Nie wiem na ile to prawda ale się tego trzymam.
Pewnie chodzi o utlenianie na powierzchni tabletki, to zapewne zalezy jaki lek i jaka ma powłokę

Życzę udanych wizyt i trzymam kciuki 🤗 naprawdę super czytać takie wspaniałe wiadomości, że wasze bąble rosną jak na drożdżach i rozwijają się prawidłowo😊 każdą z nas coś niepokoi i się zamartwia a jednak dzieciaczki rozwijają się prawidłowo to naprawdę potrafi człowieka pocieszyć i daje nadzieję 😊trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 😉ja już się nastawiam na moje prenatalne jutro i odliczam hehe

Mam nadzieję że moich wymiotów nie było słychać w trakcie lekcji online synka 🙈 Dzisiaj jest naprawdę źle ☹️ za stara jestem na takie atrakcje ciążowe 😭
Współczuje :( ja tez myślała ze już super a ciagle mnie mdli odbija się i hamuje się tylko przed 🤢... naprawdę mam nadzieje ze z 2 trymestrze znikną te objawy :/ u mnie jeszcze tydzień ....

Współczuje :( ja tez myślała ze już super a ciagle mnie mdli odbija się i hamuje się tylko przed 🤢... naprawdę mam nadzieje ze z 2 trymestrze znikną te objawy :/ u mnie jeszcze tydzień ....
Aaaaa! U mnie jeszcze cztery 😱 ale niestety patrząc po ciążach z chłopcami raczej znacznej poprawy po 1 trymestrze nie zanotuję ... :/

Boze zaraz mam dzwonic do dziekanatu czy maja wyniki z tego programu plagiatowego. Tak sie denerwuje ze mi sie rece trzesa, cala sie poce a serce mi zaraz wyskoczy 😭😭😭 w zyciu chyba nie czulam takiego okropnego stresu po prostu tragedia jakas. Pozniej na szczescie mam konsultacje z nowa psychoterapeutką mam nadzieje ze jakos przez tą godzine ogarniemy troche moje nerwy bo poprostu nie dam rady. Ide zaparzyc melisy xhociaz i tak pewnie nic nie da.

reklama
Do góry