reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Jestem po szybkiej konsultacji z endokrynologiem, mam zmieniona dawkę 4 dni w tygodniu 75, 3 dni 50. Będzie to ode mnie wymagało większej trzeźwości umysłu nad ranem. Albo wieczorem już będę sobie szykować żeby było łatwiej.
Ja mam specjalne pudełko na leki jak dla babć 😂 ale ułatwia na cały tydzień szykuje bo właśnie rano biorę letrox i potem jeszcze 3 tabletki wiec łącznie 4 dziennie a tak wszystko naszykowane 😜

reklama
Ja mam specjalne pudełko na leki jak dla babć 😂 ale ułatwia na cały tydzień szykuje bo właśnie rano biorę letrox i potem jeszcze 3 tabletki wiec łącznie 4 dziennie a tak wszystko naszykowane 😜
Ja mam pojemnik na 6 dni i sobie tam szykuje zawsze tabletki i biore po kolei 😁
Ja właśnie słyszałam od farmaceutów, ze leków nie powinno się wcześniej wyciągać z oryginalnych opakowan bo po kontakcie z powietrzem im się jednak właściwości zmieniają. Nie wiem na ile to prawda ale się tego trzymam.

Ja właśnie słyszałam od farmaceutów, ze leków nie powinno się wcześniej wyciągać z oryginalnych opakowan bo po kontakcie z powietrzem im się jednak właściwości zmieniają. Nie wiem na ile to prawda ale się tego trzymam.
Pewnie chodzi o utlenianie na powierzchni tabletki, to zapewne zalezy jaki lek i jaka ma powłokę

Życzę udanych wizyt i trzymam kciuki 🤗 naprawdę super czytać takie wspaniałe wiadomości, że wasze bąble rosną jak na drożdżach i rozwijają się prawidłowo😊 każdą z nas coś niepokoi i się zamartwia a jednak dzieciaczki rozwijają się prawidłowo to naprawdę potrafi człowieka pocieszyć i daje nadzieję 😊trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 😉ja już się nastawiam na moje prenatalne jutro i odliczam hehe

Mam nadzieję że moich wymiotów nie było słychać w trakcie lekcji online synka 🙈 Dzisiaj jest naprawdę źle ☹️ za stara jestem na takie atrakcje ciążowe 😭
Współczuje :( ja tez myślała ze już super a ciagle mnie mdli odbija się i hamuje się tylko przed 🤢... naprawdę mam nadzieje ze z 2 trymestrze znikną te objawy :/ u mnie jeszcze tydzień ....

Współczuje :( ja tez myślała ze już super a ciagle mnie mdli odbija się i hamuje się tylko przed 🤢... naprawdę mam nadzieje ze z 2 trymestrze znikną te objawy :/ u mnie jeszcze tydzień ....
Aaaaa! U mnie jeszcze cztery 😱 ale niestety patrząc po ciążach z chłopcami raczej znacznej poprawy po 1 trymestrze nie zanotuję ... :/

Boze zaraz mam dzwonic do dziekanatu czy maja wyniki z tego programu plagiatowego. Tak sie denerwuje ze mi sie rece trzesa, cala sie poce a serce mi zaraz wyskoczy 😭😭😭 w zyciu chyba nie czulam takiego okropnego stresu po prostu tragedia jakas. Pozniej na szczescie mam konsultacje z nowa psychoterapeutką mam nadzieje ze jakos przez tą godzine ogarniemy troche moje nerwy bo poprostu nie dam rady. Ide zaparzyc melisy xhociaz i tak pewnie nic nie da.

reklama
Do góry