Asia Kasia
Fanka BB :)
Wstałam o 5 ponieważ Moja córka o tej wstaje choćbym chciała dłużej pospać to nie mogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim czasie nie powinno się tak nagle redukować ilości przyjmowanego progesteronu. Może to spowodować gwałtowny spadek hormonu i zaczną się spowrotem plamienia. Spróbuj wyprosić chociaż receptę od gina, a jak się to może jakaś apteka Ci da a doniesiesz receptę?9+5, brałam tylko czystą luteinę 100 mg 2x na dobę.
W takim czasie nie powinno się tak nagle redukować ilości przyjmowanego progesteronu. Może to spowodować gwałtowny spadek hormonu i zaczną się spowrotem plamienia. Spróbuj wyprosić chociaż receptę od gina, a jak się to może jakaś apteka Ci da a doniesiesz receptę?
Ja bym nie odstawiała tak gwałtownie luteiny
Uff, czyli są jeszcze dobrzy lekarze na tym świecieUdało mi się u innej lekarki rodzinnej Dzięki za odpowiedź! Tak myślałam, że to nie jest dobry pomysł
Tu na obu wykresach wylapalo chyba nie wiem. Slychac bardzo cichutko na moim...musze wymienic sluchawki na inne. Na tym 1 jest rownomierna wartosc prawie, przylozylam bardzo nisko na brzuchu wtedy a na 2 skacze bo inne miejsce bylo ale w wiekszosci miedzy 150/160 tak samo. Nie wiem co to znaczy to FM obok FHR pojawilo mi sie w 1 wykresie i z sercem nisko na tabeli...nie moge na necie nic znalezc.Ja nasłuchuje odgłosy. Jak natrafiam na dzidzie to bije równomiernie serduszko nie da się tego pomylic z dźwiękiem żyły np naszej. Co do moich tętnic jakiś to na maxie miałam koło 90 swoje a jak już w tle słyszałam bicie serca i przybliżałam i czekałam to wzrastało ładnie i świeciło na zielono, że to dziecko. Z Twoich zdjęć ciężko mi coś odczytać bo jak np wzielam do góry sondę po znalezieniu dzidzi i wartość była 160 np to ona się chwilowo utrzymywała mimo iż sonda była w powietrzu. Wiec najlepiej jest jak nasłuchujesz dźwięku bicia serca. Ja dzidzie znalazłam i jest ciagle w tym samym miejscu pod pępkiem ale nisko na wysokości bioder gdzieś.
A od kilku tyg właśnie jestem nie do życia bez chęci na co kolwiek sprzątać mi się nie chciało prac gotować również to wstawałam czy leżałam kręciło mi się w głowie jak czegoś nie zjadłam. Lekko mnie mdliło a dzisaj jakby ręka odjol
Kurcze staram się na prawdęMoże po prostu powoli ustępują objawy? Bądź dobrej myśli
Kurcze staram się na prawdę