martini6
Fanka BB :)
Współczuje bólu głowy ja powiem szczerze nie wiem co to ból ale moja mama jest strasznym migrenowcem i wierze ze ból jest nie do zniesieniaMialam dzis okropna noc, tak strasznie mnie glowa bolala i boli do tej pory, ale w nocy to bylo cos nie do wytrzymania. Wzielam Paracetamol i masc z mentolem, ale sie krecilam na lozku chyba dwie godziny, nie moglam sobie miejsca znalezc U nas wczoraj byla okropna pogoda, zimno i lalo, a dzis slonce swieci, mysle ze to przez ta zmiane pogody .
Do tego moja corka sobie wymyslila, ze zrobi camping w pokoju, rozlozyla sobie tipi i tam spala, tylko ze ubrala sobie koszulke do spania i zapomniala majtek, a ze sie wiercila, to co poszlam ja sprawdzic to koc lezal obok i spala z tylkiem na wierzchu a jeszcze co chwile gada przez sen i to komicznie wygladalo
Wlasnie zadziwia mnie to, ze tu w Barcelonie chyba 90% ludzi ma w domu psy, a w ogole ich nie slychac, ani przez sciany, ani na ulicy, tu psy w ogole nie szczekaja.
Mysle o tym, zeby kupic ten dedektor tetna plodu, taki
Zobacz załącznik 1120243
Milego dnia dziewczyny i witam nowe mamusie
Córcia ekstra heheh kochana słodziak
Mi dziś ma przyjść detektor i jestem bardzo ciekawa czy będzie warty swych pieniędzy