martini6
Fanka BB :)
Mnie już nie bola, jedynie jak kotka na mnie wejdzie i mi je gniecie to bola w tedy.Dziewczyny w 11 tygodniu; a jak Wasze piersi? Bolą, nie bolą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie już nie bola, jedynie jak kotka na mnie wejdzie i mi je gniecie to bola w tedy.Dziewczyny w 11 tygodniu; a jak Wasze piersi? Bolą, nie bolą?
Mnie już przestaky tak boleć jak na początku, teraz są tkliwe ale już tak nie bolą, natomiast czuje mocno jajniki i cały czas mnie coś drapie i ciągnieDziewczyny w 11 tygodniu; a jak Wasze piersi? Bolą, nie bolą?
No ja musiałam dzisiaj bo we wtorek mam teleporadę na temat wyników [emoji106]ja też mam skierowanie na komplet badań ale w związku z tym, że wyczytałam w poradach, że powinnam być na czczo od 18 [emoji2962] nie jestem w stanie dotrzeć na badania bo ciągle podjadam [emoji23]
A mogłabym też prosić przepis na te oszukane??
Jak firma gwarantuje prywatną opiekę medyczną, to jest dużo taniej, niż jakby sobie normalnie kupić taki pakiet. My mamy z pracy męża medicover i on nie płaci nic, a za mnie 50 zł miesięcznie. Mam tam wizyty u wszystkich specjalistów, badania, nawet prenatalne w ciąży. U innego pracodawcy mial luxmed tak jak Karanga i też nas to tyle kosztowało.Jaki koszt takiego pakietu?
To samo aż mnie to nie pokoi wczoraj pisałam właśnie dziewczyna czy to normalne takie kłucie jak na okres dziwne uczucie i koło pępka czuje tez kłucieMnie już przestaky tak boleć jak na początku, teraz są tkliwe ale już tak nie bolą, natomiast czuje mocno jajniki i cały czas mnie coś drapie i ciągnie
Ja tak samo. duzo żył mi sie pojawiło... I wydaje mi sie ze pojawia sie pasek na brzuchu. Ale piersi zdecydowanie mniej.. PrY dotyku i ugniataniu jedynieMnie już przestaky tak boleć jak na początku, teraz są tkliwe ale już tak nie bolą, natomiast czuje mocno jajniki i cały czas mnie coś drapie i ciągnie
Wlasnie zadziwia mnie to, ze tu w Barcelonie chyba 90% ludzi ma w domu psy, a w ogole ich nie slychac, ani przez sciany, ani na ulicy, tu psy w ogole nie szczekaja.Mój pies lat 5- maltanczyk.. szczeka na wszystkich kto przychodzi.. szczeka jak ktoś puka, zadzwoni dzwonek nawet w tv albo jak np ja coś robie I pukne to już leci do drzwi.
Ja dostałam od prywatnego gin.liste badań labo.do zrobienia dziś dzwoniłam do rodzinnego i wystawił mi na te badania skierowanie i powiedział, że mogę spokojnie za każdym razem poprosić o wypisanie skierowania u niego na nfz. Zawsze jakiś hajs do przodu A jak u was, płacicie za badania?
U mnie to samo zyl pelno i wlasnie wczoraj zauwazylam ze zaczyna delikatnie ciemniec mi kresa i w ogole zauwazylam ze w jej miejscu pojawily sie wloski piersi prawie wcale mnie nie bola, czasem zabolą i przestajaJa tak samo. duzo żył mi sie pojawiło... I wydaje mi sie ze pojawia sie pasek na brzuchu. Ale piersi zdecydowanie mniej.. PrY dotyku i ugniataniu jedynie