reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Mam to samo.. Muszę zjeść już bo aż mna tempie i mi słabo.

To jest szansa że przejdzie za kilka dni jak u mnie, tego Ci zycze.

Tylko jak nie znajdziesz to nie panikuj. Ja znalazłam 2 dni temu odrazu A wczoraj I dziś mi się nie udało. Gdzies się chowa bejbis.

Tak, A jak się człowiek ekscytuje lub zestresuje to tętno nasze też może wyjść ponad 100.. na maszynce nie pokazuje dobrych wartości, dla tego ja liczę sama :)
Dziękuje 😘

Nie badalam jeszcze. Nie wiem w ktorym tygodniu lekarz zleca badanie. Ale np zauwazylam ze jak zjem jakies slodycze w wiekszej ilosci znaczy nie ze nie wiadomo ile to np mam kołatania serca, bole glowy i zle sie czuje...za tydzien ide na badania ale nie rozczytam sie co lekarz mi zalecil jak nie bedzie badanai cukru to mu o tym powiem na wizycie.
Bo mi się zdarzają spadki cukru od okresu dojrzewania a cukrzycy nigdy nie stwierdzono.
Ja jutro idę i będę wiedziała w poniedziałek.

Myślę, że poziom glukozy jest zawsze zlecany bez względu na kraj.

Tak tez się łudzę ze te mdłości i ciągniecie to może jednak dobry znak ale jak tu koleżanka miała wszystkie objawy a serduszku i tak już nie biło to aż ciarki człowieka przechodzą czy aby na pewno jest okej... oby ten detektor przyszedł jak najszybciej i rozwija nasze obawy [emoji3590][emoji1374]
Ja właśnie dlatego nie kupuję. Jestem straszną panikarą i jakbym nie mogła znaleźć serduszka to pewnie sama zeszlabym na zawał.

reklama
Bo mi się zdarzają spadki cukru od okresu dojrzewania a cukrzycy nigdy nie stwierdzono.
Ja jutro idę i będę wiedziała w poniedziałek.

Myślę, że poziom glukozy jest zawsze zlecany bez względu na kraj.
Moja mama tez mowi ze powinnam teraz w skierowaniu miec na glukoze. Moze jest ale tak nabaźgrolił na kartce ze nie wiadomo nic a 8 podpunktów dał 😂 ide robic badania za rowno tydzien w czwartek.

Do góry