reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Mam to samo.. Muszę zjeść już bo aż mna tempie i mi słabo.

To jest szansa że przejdzie za kilka dni jak u mnie, tego Ci zycze.

Tylko jak nie znajdziesz to nie panikuj. Ja znalazłam 2 dni temu odrazu A wczoraj I dziś mi się nie udało. Gdzies się chowa bejbis.

Tak, A jak się człowiek ekscytuje lub zestresuje to tętno nasze też może wyjść ponad 100.. na maszynce nie pokazuje dobrych wartości, dla tego ja liczę sama :)
Dziękuje 😘

Nie badalam jeszcze. Nie wiem w ktorym tygodniu lekarz zleca badanie. Ale np zauwazylam ze jak zjem jakies slodycze w wiekszej ilosci znaczy nie ze nie wiadomo ile to np mam kołatania serca, bole glowy i zle sie czuje...za tydzien ide na badania ale nie rozczytam sie co lekarz mi zalecil jak nie bedzie badanai cukru to mu o tym powiem na wizycie.
Bo mi się zdarzają spadki cukru od okresu dojrzewania a cukrzycy nigdy nie stwierdzono.
Ja jutro idę i będę wiedziała w poniedziałek.

Myślę, że poziom glukozy jest zawsze zlecany bez względu na kraj.

Tak tez się łudzę ze te mdłości i ciągniecie to może jednak dobry znak ale jak tu koleżanka miała wszystkie objawy a serduszku i tak już nie biło to aż ciarki człowieka przechodzą czy aby na pewno jest okej... oby ten detektor przyszedł jak najszybciej i rozwija nasze obawy [emoji3590][emoji1374]
Ja właśnie dlatego nie kupuję. Jestem straszną panikarą i jakbym nie mogła znaleźć serduszka to pewnie sama zeszlabym na zawał.

reklama
Bo mi się zdarzają spadki cukru od okresu dojrzewania a cukrzycy nigdy nie stwierdzono.
Ja jutro idę i będę wiedziała w poniedziałek.

Myślę, że poziom glukozy jest zawsze zlecany bez względu na kraj.
Moja mama tez mowi ze powinnam teraz w skierowaniu miec na glukoze. Moze jest ale tak nabaźgrolił na kartce ze nie wiadomo nic a 8 podpunktów dał 😂 ide robic badania za rowno tydzien w czwartek.

Do góry