reklama
Karanga
Fanka BB :)
Współczuję że musiałaś się tyle strachu najeść. Ale gratuluję udanej wizyty i dużego dzidziolka odpoczywaj teraz dużo żeby się te plamienia nie powtórzyly.Dziewczyny ja już po wizycie ale co przeżyłam przed to moje obudzilam się rano i po zrobieniu siusiu na papierze zobaczyłam brązowy śluz (dosyć sporo). Przerażona zadzwoniłam do mojej lekarki, która kazała mi przyjechać wcześniej na wizytę. Okazało się na szczęście, że dzidziuś jest cały i zdrowy, serduszko pieknie biło i jest nawet większy niż z OM, taki dzielny. A w macicy niema żadnych zmian świadczących o tym plamieniu. Lekarka powiedziała, że tak sie czasem może zdarzyć. Bardzo się bałam, mój puls wynosił 131 myślałam, że tam zemdleje. Modle się żeby wszystko już było dobrze i takie sytuacje nie mialy juz miejsca u żadnej z nas. Trzymam za Was mocno kciuki, trzeba wierzyć, że wszystko się dobrze skończy.
Tymon'sMom
Ja po zabiegu miałam może tydzień plamienie potem po miesiącu okres. Nie wyobrażam sobie tak długo plamić...to musiało być straszne
Właśnie dlatego ja chyba wolałabym zabieg, jeżeli moglabym wybierać.
A kazali Ci odczekać kilka miesięcy przed następnymi staraniami czy mogłaś odrazu zacząć?
Akuku
Siedzę w poczekalni. Dwie ciężarne przede mną. Ciśnienie 152/94. A puls 97... Zupełnie nie panuję nad własnym organizmem.
Dawaj znać kochana! Ciągle odświeżam strone I czekam na wiesci !
Rumiankowa
Ja też co jakąś chwilę odświeżam wyczekując wieściDawaj znać kochana! Ciągle odświeżam strone I czekam na wiesci !
Aga10_2018
Dawaj znać kochana! Ciągle odświeżam strone I czekam na wiesci !
Heh też to robię .
AnScarlett
Niestety nie mam gdzie. Mamy tylko taras do mieszkania, ale cały zagospodarowany, bo stoi trampolina, piaskownica, zjeżdżalnia i latem basen.
Musisz sobie posadzic ja w tym roku wsadzilam 60 sadzonek truskawek i 15 poziomek, juz kwitna
AnScarlett
Nie, tu bardziej chodzi o wielokrotne łyżeczkowania. Jedno i tyle lat temu nie powinno robić większej różnicy.
Dziewczyny mam stresa. 5 lat tem miałam łyżeczkowanie macicy obumarcie płodu około 10 tc miałam wtedy 19 lat, dostałam jakieś tabletki na wywołanie w szpitalu, miałam normalnie bóle. Po 10 godzinach był zabieg. Myślicie że to może mieć wpływ na donoszenie ciąży? Mój obecny lekarz wie o wszystkim był zdziwiony że nie miałam żadnych badań po poronieniu. Wtedy jak byłam u lekarza nie było nawet tętna zauważył to obecny lekarz w karcie ciąży. Tak piszecie o naturalnym czyszczeniu i się zestresowałam [emoji3525]
Ata_1995
Aktywna w BB
Dziękuję trochę się uspokoiłamNie, tu bardziej chodzi o wielokrotne łyżeczkowania. Jedno i tyle lat temu nie powinno robić większej różnicy.
reklama
AnScarlett
Super, cieszę się, że wszystko dobrze
Dziewczyny ja już po wizycie ale co przeżyłam przed to moje [emoji27] obudzilam się rano i po zrobieniu siusiu na papierze zobaczyłam brązowy śluz (dosyć sporo). Przerażona zadzwoniłam do mojej lekarki, która kazała mi przyjechać wcześniej na wizytę. Okazało się na szczęście, że dzidziuś jest cały i zdrowy, serduszko pieknie biło i jest nawet większy niż z OM, taki dzielny. A w macicy niema żadnych zmian świadczących o tym plamieniu. Lekarka powiedziała, że tak sie czasem może zdarzyć. Bardzo się bałam, mój puls wynosił 131 [emoji27] myślałam, że tam zemdleje. Modle się żeby wszystko już było dobrze i takie sytuacje nie mialy juz miejsca u żadnej z nas. Trzymam za Was mocno kciuki, trzeba wierzyć, że wszystko się dobrze skończy.