reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Mam kilka poronień za sobą... Będziesz czuć pustkę i ból. Ale wierzę mocno, że już niedługo zostaniesz mamą i będziesz cieszyć się swoim upragnionym maleństwem. Dużo sił.
Witam dziewczyny
Niestety ale muszę się z wami pożegnać. [emoji26]
Ciąża obumarła nie wiadomo dokładnie kiedy ale mogło to być nawet po wizycie tydzień moze 5 dni temu ale było wszystko dobrze serduszko biło.
Czuje straszny ból żal że coś źle zrobiłam.
To moja pierwsza długo wyczekiwana ciąża.

Życzę wam wszystkiego dobrego i dbajcie o siebie[emoji173].

reklama
Witam dziewczyny
Niestety ale muszę się z wami pożegnać. [emoji26]
Ciąża obumarła nie wiadomo dokładnie kiedy ale mogło to być nawet po wizycie tydzień moze 5 dni temu ale było wszystko dobrze serduszko biło.
Czuje straszny ból żal że coś źle zrobiłam.
To moja pierwsza długo wyczekiwana ciąża.

Życzę wam wszystkiego dobrego i dbajcie o siebie[emoji173].
Tak bardzo mi przykro [emoji3064] trzymaj się kochana [emoji173]️

@JustynaM69 Przykro mi bardzo kochana. Znam ten ból. Nic go jeszcze długo nie ukoi. Mam nadzieję że uda się samoistnie bez wizyty w szpitalu. Ja tak miałam też w 7tc, całkowite samoistne, po wszystkim (najgorszy "okres" ever) gin powiedział że czysto i trzy miesiące później byłam już w zdrowej donoszonej ciąży. Trzymam kciuki za Ciebie i przytulam!

reklama
Do góry