reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

O nie....[emoji26][emoji26]
Takie coś w ogóle nie powinno mieć miejsca. Trzymaj się kochana ! Dużo zdrówka i sił [emoji173]
Witam dziewczyny
Niestety ale muszę się z wami pożegnać. [emoji26]
Ciąża obumarła nie wiadomo dokładnie kiedy ale mogło to być nawet po wizycie tydzień moze 5 dni temu ale było wszystko dobrze serduszko biło.
Czuje straszny ból żal że coś źle zrobiłam.
To moja pierwsza długo wyczekiwana ciąża.

Życzę wam wszystkiego dobrego i dbajcie o siebie[emoji173].

reklama
Witam dziewczyny
Niestety ale muszę się z wami pożegnać. 😥
Ciąża obumarła nie wiadomo dokładnie kiedy ale mogło to być nawet po wizycie tydzień moze 5 dni temu ale było wszystko dobrze serduszko biło.
Czuje straszny ból żal że coś źle zrobiłam.
To moja pierwsza długo wyczekiwana ciąża.

Życzę wam wszystkiego dobrego i dbajcie o siebie❤.
Bardzo mi przykro tak jak dziewczyny pisza to nie Twoja wina . Wiem ze bardzo ciężko teraz ale dasz rade jeszcze bedziesz szczęśliwa buziaki ogromne

Tak mi przykro 😭😭😭 trzymaj sie i nie poddawaj chociaż wiem jak teraz musi byc ciezko i zadne slowa nie sa w stanie nic zmienic 😔😔😔
Czuje taką pustkę. Staram się spać to nie myślę o Tym chociaż nie jest łatwo usnąć jak boli brzuch i mam skurcze.
Jak się pogorszy to mam pojechać do szpitala ale być samej bo teraz nikogo nie wpuszczają.
Ciężko by mi było. 😔😔😔

Będziesz kochana zobaczysz [emoji110]!!!
Czyli te plamienie co miałaś to mogło być już to..
Dobrze, że poszłaś do lekarza .

Nie wiem czy jest to jakiekolwiek pocieszenie, ale dziewczyny którym zdarzyło się poronienie bardzo szybko zachodziły w kolejna ciążę, także liczę, że u Ciebie też tak będzie [emoji173][emoji173][emoji173]

Dziękuję kochana, staram się trzymać [emoji17]
Jak to mówią czas leczy rany ...
W duchu wierzę że będę wkoncu mamą .

Nie wiem czy jest to jakiekolwiek pocieszenie, ale dziewczyny którym zdarzyło się poronienie bardzo szybko zachodziły w kolejna ciążę, także liczę, że u Ciebie też tak będzie [emoji173][emoji173][emoji173]
Baankaa ma racje ja po poronieniu zatrzymanym w grudniu tera jestem wśród grudniowych mam:))

Czuje taką pustkę. Staram się spać to nie myślę o Tym chociaż nie jest łatwo usnąć jak boli brzuch i mam skurcze.
Jak się pogorszy to mam pojechać do szpitala ale być samej bo teraz nikogo nie wpuszczają.
Ciężko by mi było. 😔😔😔
Moze przeciwbolowe jakies mocniejsze wez?

Ciężko by mi było. 😔😔😔
Na pewno nie będzie Ci łatwo ale to zazwyczaj jedna doba i do domu..
I tak następna ciąża jest silniejsza na pewno się uda!

reklama

Tak to jest jakieś pocieszenie, musisz się pozbierać i dasz radę. Ja w grudniu poroniłam około 5tc A teraz jestem w 11tc . Wszystko będzie dobrze!! Trzymam kciuki żeby wam się udało 🤗😘

Do góry