reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Będziesz kochana zobaczysz [emoji110]!!!
Czyli te plamienie co miałaś to mogło być już to..
Dobrze, że poszłaś do lekarza .

Nie wiem czy jest to jakiekolwiek pocieszenie, ale dziewczyny którym zdarzyło się poronienie bardzo szybko zachodziły w kolejna ciążę, także liczę, że u Ciebie też tak będzie [emoji173][emoji173][emoji173]
Pani doktor ciężko było powiedzieć kiedy ale mogło być to nawet po naszej wizycie tydzień temu a dzisiaj zaczęłam krwawić i jak się pogorszy to od razu na szpital .
Mówiła że najlepiej ze bym naturalnie sie oczysciła.
Bardzo bym tego chciała ❤

reklama
Z apki 5+5.. tak to ten sam lekarz ktory mowil ze to okres.. cos podawal 0.46?

U ciebie jeszcze jest bardzo wczesnie. Mysle, ze dzidzia moze sie pojawic. Ja na pierwszym usg (wedlug aplikacji 5+2) mialam tylko pusty pecherzyk wielkosci jakies 0,44. Teraz w poniedzialek ten pecherzyk podrosl co prawda dosc sporo ale nadal nie mogla sie dopatrzec niczego i powiedziala ze nie moze znalezc tetna ani zarodka. Takze u mnie to juz raczej nic z tego. We czwartek ide tylko na potwierdzenie diagnozy a w piatek mam miec zabieg. Ale u Ciebie jeszcze nic straconego, badz dobrej mysli :)

Staram się wierzyć ale boję się przeżyć to drugi raz. Dziękuję za wsparcie kochane
Jakby nie mąż to nie wiem jakbym sobie z tym poradziła .
Podobno druga ciąża po poronieniu jest silniejsza . Powiem tylko że wmawiam sobie że to był 7 tydzień chociaż już je kochałam . Ale bym gorzej to przeszła jakby to była bardziej zaawansowana ciąża.

Czy wiesz jakie przysługują Ci prawa ? W szpitalu ? Szczątkowy urlop macierzyński.
Pochówek. Kiedy jedziesz do szpitala ?
Jeśli chcesz odezwij się do mnie na priv

Witam dziewczyny
Niestety ale muszę się z wami pożegnać. 😥
Ciąża obumarła nie wiadomo dokładnie kiedy ale mogło to być nawet po wizycie tydzień moze 5 dni temu ale było wszystko dobrze serduszko biło.
Czuje straszny ból żal że coś źle zrobiłam.
To moja pierwsza długo wyczekiwana ciąża.

Życzę wam wszystkiego dobrego i dbajcie o siebie❤.

Trzymaj się. Dokładnie 10 października przeżyłam to samo .
Dzisiaj jestem w 8 tygodniu i wierzę i modle się że tym razem będzie dobrze.
Musisz wierzyć choć to teraz bardzo trudne .
Jeśli potrzebujesz wsparcia . Napisz.
Jeśli mogę doradzić spróbuj oczyścić się w szpitalu tylko farmakologiczne bez łyżeczkowania .
Bardzo mocno przytulam

reklama
U mnie dzis znowu nie najlepiej 😑 w ogole o 4 w nocy obudzil mnie burczacy brzuch z glodu jakbym wiekami nie jadla i musialam sobie jedzenie szykowac bo nie dalam rady 😂😆😅

Do góry