reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Mój się na szczęście też rok temu postawił chyba pierwszy raz mamie swojej bo już nie wytrzymał psychicznie... wcześniej było tylko, ze ja zła, że ja z nią rozmawiam nie tak jak trzeba itp. Skończyło sie na tym, ze teściowa po świętach wyjechała obrażona, bo mąż sie "zmienil" (bo już jej nie przutakuje w każdym zdaniu), a ja mam dziką satysfakcję i większy spokój psychiczny, bo wreszcie ktoś poza mną jej powiedział co myśli.

Ja akurat ogólnie mam spoko teściów, ale wiadomo czasem się zdarzają sytuację, które są mi nie na rękę i mój nie umie im powiedzieć raz a dosadnie, że coś tam nam nie pasuje tylko nie powie w ogóle albo jak taka "dupa"

Witam dziewczyny
Niestety ale muszę się z wami pożegnać. 😥
Ciąża obumarła nie wiadomo dokładnie kiedy ale mogło to być nawet po wizycie tydzień moze 5 dni temu ale było wszystko dobrze serduszko biło.
Czuje straszny ból żal że coś źle zrobiłam.
To moja pierwsza długo wyczekiwana ciąża.

Życzę wam wszystkiego dobrego i dbajcie o siebie❤.
Bardzo, bardzo mi przykro. Tez to przeżyłam...
to nie Twoja wina, na tym etapie to błędy w zarodku najczęściej.
jeżeli Cię to pocieszy to moja wizyta w szpitalu trwała 6h i wyszłam do domu tego samego dnia.

duzo siły i zdrowia, a jak ochłoniecie to następnej, silnej ciąży!

Dziewczyny zauważyłam na wkładce że od dwóch dni mam żółto-biala wydzieline. Nie śmierdzi ale zastanawiam się czy to naturalne że jakieś zakażenie... Nic nie swędzi, ani nie piecze

Dziewczyny zauważyłam na wkładce że od dwóch dni mam żółto-biala wydzieline. Nie śmierdzi ale zastanawiam się czy to naturalne że jakieś zakażenie... Nic nie swędzi, ani nie piecze
Ja tez mam ciagle białe opławy takie na majciochach już dłuższy czas nie jest tego bardzo dużo ale jest, to chyba normlane ☺️

Ja biorę duphastan i suplementy. Ale bardziej niż biała zastanawia mnie ten żółty kolor... I do tego co jakiś czas puszczanie przechrzykow powietrza przez pochwę ..

reklama
Do góry