AnSalie
Zaangażowana w BB
To ta moja ciąża naprawde jest o dziwnie mlodsza, bo ja mialam ostatnio miesiaczke 20lutego, cykle 35 dniowe, a z usg wychodzi dzis 7+4Mam młodsza ciąże o 5 dni dziś 8+4 tam jest liczone od miesiączki bo miałam ostatnia 25 lutego ale ja mam cykle 34 dni
Witam w klubie... też chciałabym przeżyc vbac... A tez mam wrazenie, ze lekarzom to ostatnio latwiej zrobic ciecie, niz ryzykowac probe sn po cc...Koleżanka rok temu rodziła w Matce Polce i byla zadowolona Wiem że mamy czas jeszcze ale jestem po jednym cc i jeśli nie będzie przeciwwskazań chciałabym urodzić naturalnie a w szpitalach w mojej okolicy lekarze dla ich świętego spokoju wola zrobić drugie cięcie....
Ja nie jestem zadowolona z segregatora mamyginekolog. Pod koniec ciazy w niektorych zakladkach nie mialam juz miejsca, trudno mi sie szukalo, gdy potrzebowalam czegos na szybko. Teraz planuje kupic normalny skoroszyt z wkladanymi foliowkami i po kolei wkladac wszystkie badania i tylko kolorowymi karteczkami zaznaczac np usg jednym kolorem, badania krwi innym, mysle ze o wiele szybciej bedzie mozna wszystko znalezc. Jedyny plus segregatora, ze sa tam fajne te wszystkie informacje