Ja też i to megaZa suszi będę tęsknić chyba najbardziej
reklama
Angelika22
Fanka BB :)
Tak miałam teleporadę. Na niej ginegolog wystawił mi skierowanie w trybie cito na konsultację ginekologiczną w placówce. O ile terminów na zwykła konsultacje gin w systemie pełno, to teraz jak mam skierowanie na "prowadzenie ciąży" (w katowicach tylko 1 placówka na Sowińskiego prowadzi kobiety w ciąży) nie ma żadnego terminu na kolejne 30 dni. Jeśli do tyg czasu nic nie złapię umówie się na teleporadę i poprosze o skierowanie na zwykłą konsultację ginekologiczną - obejmuje wszystkie placówki.
U nas w systemie tylko teleporada i mam nadzieje do 14 zrobić usg , to już będzie skończone 6 tygodni . Nie chce chodzić prywatnie skoro mam pakiet ful . We Wro są 2 placówki tylko dla ciężarnych . A prywatna wizyta z usg to 240 zł a gdzie badania . Chore te czasy
Angelika22
Tak miałam teleporadę. Na niej ginegolog wystawił mi skierowanie w trybie cito na konsultację ginekologiczną w placówce. O ile terminów na zwykła konsultacje gin w systemie pełno, to teraz jak mam skierowanie na "prowadzenie ciąży" (w katowicach tylko 1 placówka na Sowińskiego prowadzi kobiety w ciąży) nie ma żadnego terminu na kolejne 30 dni. Jeśli do tyg czasu nic nie złapię umówie się na teleporadę i poprosze o skierowanie na zwykłą konsultację ginekologiczną - obejmuje wszystkie placówki.
Jeszcze jedno pytanie czy dostałaś od razu l4? Czy nie pytali o to ?
Rumiankowa
A ja sobie robie sama bo i tak nie jem ryb wiec wrzucam warzywka i zajadamJa też i to mega
W sumie teraz w coraz większej liczbie miejsc można tez zamawiać opcje wegetariańskie
60km
Będzie cudny na pewno
A swoją droga daleko macie do swoich lekarzy? Dużo czasu tracicie na dojazd? Bo ja mam bliziutko, na piechotę chodzę i zajmuje mi to tak może 10min i jakoś tak mi się wydaje, ze jakbym miała dojeżdżać to pewnie w drodze jeszcze bardziej bym sie stresowała.
Rumiankowa
Ale w luxmedzie?U nas w systemie tylko teleporada i mam nadzieje do 14 zrobić usg , to już będzie skończone 6 tygodni . Nie chce chodzić prywatnie skoro mam pakiet ful . We Wro są 2 placówki tylko dla ciężarnych . A prywatna wizyta z usg to 240 zł a gdzie badania . Chore te czasy
ja zadzwoniłam na teleporade i Umówili mnie do tej samej pani ginekolog na Szewska Ona wystawiła skierowanie na wizyte i powiedzIala, ze recepcja się skontaktuje żeby umówić godzinę
Jsawww
Ale ja poprzednia cała cieze jadłam sushi ale z gotowana ryba i teraz tak samo a do tego litry sosu sojowegoZa suszi będę tęsknić chyba najbardziej
L
Lebkuchen_mum
Gość
Przynajmniej tyle ze facet mnie pociesza i twierdzi ze NIC nie ma...slepa nie jestem no ale dobrze ze probuje mnie pocieszyc chociazNie martw się, nikogo poza Tobą to tak naprawdę nie rusza
ja mam akurat szczęście i przez całe życie łącznie z dorastaniem to miałam może 5 pryszczy. Ale moja najbliższa przyjaciółka z czasów nastoletnich miała wielki trądzik. I wiesz co? Nigdy na to nie zwracałam uwagi chyba, ze sama coś o tym wspomniała.
Nie martw się, po ciąży to zejdzie teraz hormony szaleją
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja nie jem nabialu ani laktozy bo mam nietolerancje wiec to odpada jako powódMoja corka tez miala z tym problem, ale ograniczyła nabial ,a pila duuuuzo mleka,serki,jogutty itd.. i poprawilo jej sie ,sprobuj