reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Tak miałam teleporadę. Na niej ginegolog wystawił mi skierowanie w trybie cito na konsultację ginekologiczną w placówce. O ile terminów na zwykła konsultacje gin w systemie pełno, to teraz jak mam skierowanie na "prowadzenie ciąży" (w katowicach tylko 1 placówka na Sowińskiego prowadzi kobiety w ciąży) nie ma żadnego terminu na kolejne 30 dni. Jeśli do tyg czasu nic nie złapię umówie się na teleporadę i poprosze o skierowanie na zwykłą konsultację ginekologiczną - obejmuje wszystkie placówki.

U nas w systemie tylko teleporada i mam nadzieje do 14 zrobić usg , to już będzie skończone 6 tygodni . Nie chce chodzić prywatnie skoro mam pakiet ful . We Wro są 2 placówki tylko dla ciężarnych . A prywatna wizyta z usg to 240 zł a gdzie badania . Chore te czasy :(

Tak miałam teleporadę. Na niej ginegolog wystawił mi skierowanie w trybie cito na konsultację ginekologiczną w placówce. O ile terminów na zwykła konsultacje gin w systemie pełno, to teraz jak mam skierowanie na "prowadzenie ciąży" (w katowicach tylko 1 placówka na Sowińskiego prowadzi kobiety w ciąży) nie ma żadnego terminu na kolejne 30 dni. Jeśli do tyg czasu nic nie złapię umówie się na teleporadę i poprosze o skierowanie na zwykłą konsultację ginekologiczną - obejmuje wszystkie placówki.

Jeszcze jedno pytanie czy dostałaś od razu l4? Czy nie pytali o to ?

U nas w systemie tylko teleporada i mam nadzieje do 14 zrobić usg , to już będzie skończone 6 tygodni . Nie chce chodzić prywatnie skoro mam pakiet ful . We Wro są 2 placówki tylko dla ciężarnych . A prywatna wizyta z usg to 240 zł a gdzie badania . Chore te czasy :(
Ale w luxmedzie?

ja zadzwoniłam na teleporade i Umówili mnie do tej samej pani ginekolog na Szewska ;) Ona wystawiła skierowanie na wizyte i powiedzIala, ze recepcja się skontaktuje żeby umówić godzinę ;)

Nie martw się, nikogo poza Tobą to tak naprawdę nie rusza ;)

ja mam akurat szczęście i przez całe życie łącznie z dorastaniem to miałam może 5 pryszczy. Ale moja najbliższa przyjaciółka z czasów nastoletnich miała wielki trądzik. I wiesz co? Nigdy na to nie zwracałam uwagi chyba, ze sama coś o tym wspomniała.
Nie martw się, po ciąży to zejdzie teraz hormony szaleją ;)
Przynajmniej tyle ze facet mnie pociesza i twierdzi ze NIC nie ma...slepa nie jestem no ale dobrze ze probuje mnie pocieszyc chociaz

reklama
Do góry