To muszę spróbować dziękiSmak taki sam, z gotowana lub pieczona , w tempurze ..... pycha
reklama
Angelika22
Fanka BB :)
Wiesz co u mnie w systemie też była tylko teleporada dopiero po niej w systemie odblokowały się wizyty w placówce (gin dał skierowanie). Co do l4 ja dostałam wcześniej od ginekologa, u którego chcę prowadzić ciążę i który pracuje w szpitalu w którym będę chciała rodzic (to ważne, bo później w szpitalu jak nie jesteś pacjentką któregoś z lekarzy, który tam pracuje jesteś traktowana jako "niczyja")
Wiem bo rodziłam w Strzelinie u mojego lekarza u którego właśnie teraz wizyta kosztuje 240 i było cudownie mój poród i pobyt w szpitalu to jak wakacje w hotelu
Cieszę się, że masz dobre doświadczeniaWiem bo rodziłam w Strzelinie u mojego lekarza u którego właśnie teraz wizyta kosztuje 240 i było cudownie mój poród i pobyt w szpitalu to jak wakacje w hotelu
Moja przyjaciółka miała mega problemy z trądzikiem (ma jeszcze chora tarczycę). I ktos jej kiedyś polecił zrobić roztwór ( 0.5 litra wódki, 2 torebki tymianku) to się misza w słoiku. Przez dwa tygodnie codziennie się mieszka ten słoik, po dwóch tygodniach przelewasz roztwór przez sitko aby pozbyć się tymianku. I przemywasz sobie dwa razy dziennie twarz. Jej to mega pomogło.Przynajmniej tyle ze facet mnie pociesza i twierdzi ze NIC nie ma...slepa nie jestem no ale dobrze ze probuje mnie pocieszyc chociaz
Ragda
Fanka BB :)
Mi powiedziala ginekolog żeby unikac owoców morzaOstatnio kupiłam sobie 1kg krewetek i już mogę się doczekać aż je zrobię
Hej dziewczyny
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
@Piernik98 ja mam prawie 30 lat i do tej pory w okolicach @ mnie wywalalo, kolo nosa, na czole, brodzie. Do tego mam tradzik rozowaty i wrazliwa cere, czerowne poliki.... w poprzedniej ciazy mialam piekna cere, zadnej krostki. Zas w tej codziennie mnie wywala, w okolicach nosa i ust nie przejmuj sie tym az tak, bo szkoda nerwow.
@Mr.Alice nie wiem czy dobrze nick wpisalam ja yez ze świętokrzyskiego, ale z tej drugiej strony Starachowice. Ale mieszkam w Dublinie
Co do mdlosci, u mnie raz sa, raz nie ma. 2 dni temu myslalam ze zniose jajo rwalo niesamowicie, wczoraj bylo troche lepiej, dzis na razie jest ok, ale boje sie co bedzie potem bo to mnie tak lapie z nienacka
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
@Piernik98 ja mam prawie 30 lat i do tej pory w okolicach @ mnie wywalalo, kolo nosa, na czole, brodzie. Do tego mam tradzik rozowaty i wrazliwa cere, czerowne poliki.... w poprzedniej ciazy mialam piekna cere, zadnej krostki. Zas w tej codziennie mnie wywala, w okolicach nosa i ust nie przejmuj sie tym az tak, bo szkoda nerwow.
@Mr.Alice nie wiem czy dobrze nick wpisalam ja yez ze świętokrzyskiego, ale z tej drugiej strony Starachowice. Ale mieszkam w Dublinie
Co do mdlosci, u mnie raz sa, raz nie ma. 2 dni temu myslalam ze zniose jajo rwalo niesamowicie, wczoraj bylo troche lepiej, dzis na razie jest ok, ale boje sie co bedzie potem bo to mnie tak lapie z nienacka
Paulq
Początkująca w BB
Lipnica wioska między Bytowem a ChojnicamiGdańsk
Czytałam artykuł mamy ginekolog i ona pisze że krewetki po obróbce termicznej można śmiało jeść, z niektórymi rybami trzeba uważać ale raz na jakiś czas jak zjesz nic się nie stanieMi powiedziala ginekolog żeby unikac owoców morza
reklama
Umów się telefonicznie, oni muszą Ci termin wyznaczyć w ciagu 2 tygodni od tego skierowania.
Tak miałam teleporadę. Na niej ginegolog wystawił mi skierowanie w trybie cito na konsultację ginekologiczną w placówce. O ile terminów na zwykła konsultacje gin w systemie pełno, to teraz jak mam skierowanie na "prowadzenie ciąży" (w katowicach tylko 1 placówka na Sowińskiego prowadzi kobiety w ciąży) nie ma żadnego terminu na kolejne 30 dni. Jeśli do tyg czasu nic nie złapię umówie się na teleporadę i poprosze o skierowanie na zwykłą konsultację ginekologiczną - obejmuje wszystkie placówki.