Ja bym tylko slone i kwaśne jadłaTylko owoce u mnie
reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
Ja okolice Krakowa 25 km od centrum
No ciekawiePoważnie? To może nawet się znamy ale by było
niemandin
Dzień dobry kochane Obudziłam się dzisiaj z bólem w podbrzuszu, później zaczęło mnie kłuć i trochę się wystraszyłam :/ Ostatnio trochę dźwigałam (mamy leżącą babcię pod opieką) i mam nadzieję, że to nie zaszkodziło... Ale chyba pora zacząć się oszczędzać. Dobrze że mam obiad z wczoraj, dzisiaj tylko leżę
Tymon'sMom
@martini6, @Rumiankowa, @Iz43ela trzymamy kciuki za wizyty ❤
@Akuku tak identycznie ,standardowo w 12 tyg i miedzy 16-20 tyg.( nasz ginekolog robi w 16)
Jeżeli tylko skończy się kwarantanna dla przyjeżdżających będę chciała do Polski jechać i zrobić porządne badania.
W pracy u nas już zapowiedzieli, że jeżeli ktoś wyjedzie poza Norwegię na wakacje, będzie musiał odbyć 2 tyg darmowej kwarantanny a jeżeli zachoruje to chorobowe mu się nie należy jak u was to wygląda? Bo tutaj chyba nie zrezygnują z tej kwarantanny szybko,a ja wzięłam 4 tyg.urlopu w lipcu, którego juz przenieść nie mogę .
Ps.a ten test to się robi w którymś konkretnie tygodniu? Moze on bada stężenie hcg, jak bardzo wysokie to dziewczynkę pokazuje?
Gratulacje
Robilam ten test wyszła córka I jest cora.
No ja w uk I jest dokładnie tak samo.. Nie wiem jak u was z usg Ale u nas jak wsio ok to tylko w 12 I 20 tyg
Nie wiem. Ps sprawdzilo się za 5 I 4 razem w wcześniejszych ciazach nie robiłam.
@Akuku tak identycznie ,standardowo w 12 tyg i miedzy 16-20 tyg.( nasz ginekolog robi w 16)
Jeżeli tylko skończy się kwarantanna dla przyjeżdżających będę chciała do Polski jechać i zrobić porządne badania.
W pracy u nas już zapowiedzieli, że jeżeli ktoś wyjedzie poza Norwegię na wakacje, będzie musiał odbyć 2 tyg darmowej kwarantanny a jeżeli zachoruje to chorobowe mu się nie należy jak u was to wygląda? Bo tutaj chyba nie zrezygnują z tej kwarantanny szybko,a ja wzięłam 4 tyg.urlopu w lipcu, którego juz przenieść nie mogę .
Ps.a ten test to się robi w którymś konkretnie tygodniu? Moze on bada stężenie hcg, jak bardzo wysokie to dziewczynkę pokazuje?
Cześć dziewczyny Jestem po wizycie i bardzo sie cieszę bo było serduszko Z usg ciąża młodsza 5+6 z OM 6+3. Byłam na wizycie z Luxmed ginegolog zlecił mi od razu wszystkie bad krew + mocz. Kolejną wizytę mam umówić za 2 tyg i wtedy będzie założona książeczka ciąży. A wy już macie założone?
Gratulacje
Angelika22
Cześć dziewczyny Jestem po wizycie i bardzo sie cieszę bo było serduszko Z usg ciąża młodsza 5+6 z OM 6+3. Byłam na wizycie z Luxmed ginegolog zlecił mi od razu wszystkie bad krew + mocz. Kolejną wizytę mam umówić za 2 tyg i wtedy będzie założona książeczka ciąży. A wy już macie założone?
Hej miałaś wcześniej telewizyte czy coś takiego ?
L
Lebkuchen_mum
Gość
O dekolcie i plecach nie wspomne...tam nigdy tradziku nie mialam na mnie nie dzialaja zadne masci tylko retinoidy cos tam poprawe widzialam no ale teraz nie mozna ich stosowac. Smaruje pastą cynkową ale tez nic nie daje...wstyd mi nie tylko z twarzą ale i dekolt musze zaslaniac koszulkami az pod szyje. Tak mi przykro jest...teraz lato a ja taka tragedie mam. Gorąco bedzie, makijazem nie zakryje, na basen czy nad wode to nawet nie wspomne. Nawet nie wstyd mi tak przed obcymi ludzmi jak tesciowa, szwagierką i ogolnie rodzina nazeczonego. Oni wszyscy razem wzieci nigdy chyba ani 1 pryszcza nie mieli...i to doslownie i mam wrazenie ze po prostu z obrzydzeniem na to patrzą...znaczy no nie wiem ale ja na siebie patrze w ten sposob wlasnie.Nie płacz.. Może tylko początek ciąży tak na Cere wpłynął. Spytaj lekarza, może są jakieś leki które można przyjmować w ciąży. Zrób sobie jakieś maseczki, posmaruj buzię punktowo tormentiolem. Czymś co wysusza. I nie przejmuj się, ja mam cały dekolt w chrostach, na twarzy też zaczynają wychodzić. Z córka miałam czysta buzię a teraz się rozkręca.
Angelika22
Wrocław
Ja tez
reklama
@martini6, @Rumiankowa, @Iz43ela trzymamy kciuki za wizyty ❤
Gratulacje
Dziękuję bardzo
Będąc tu z Wami trochę się uspokoiłam przed tym badaniem