reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
@Piernik98 nie możesz być dla siebie taka surowa 🤗 dokładnie tak jak pisze @Tymon'sMom, pomysł, że to chwilowe. Zdaje sobie sprawę, że nie jest to łatwe ponieważ ja do 22/ 23 roku życia miałam ta, że przed miesiączka wychodziły mi takie wielkie, białe pryszcze na brodzie i czole i nie zdążały zagoic się przed następna 😐 później się to unormowało, a teraz zaczęły wychodzić mi na polikach. Musimy przeczekać 🙂
Tylko ze ja mam 21 lat a tradzikowa masakre mam od 10 roku zycia...nie pamietam dnia bez nowego pryszcza...myslalam ze sie pogodzilam z tym ale jednak jak teraz sie przez hormony pogorszylo to chodze zalamana

Ale w luxmedzie?

ja zadzwoniłam na teleporade i Umówili mnie do tej samej pani ginekolog na Szewska ;) Ona wystawiła skierowanie na wizyte i powiedzIala, ze recepcja się skontaktuje żeby umówić godzinę ;)

Nie w luxmed preywatnie gdybym chciała pojsc ;) a ty jesteś juz na l4? Lekarka do której się zapisałam na teleporade tez przyjmuje na szewskiej :)

Jestem załamana. Wyć mi sie po prostu chce. Ponad 10 lat walczylam z okropnym tradzikiem i od roku juz bylo nawet powiem ze dobrze a od pol roku wrecz swietnie a teraz...to jest jakis koszmar. Nie moge na siebie patrzec, wstyd mi przed kim kolwiek sie pokazac naqet zakrywajac makijazem WIDAC. Cala twarz pokryla mi sie taką "kaszką" a do tego wielkie ropne bulwy. Sadze ze to hormony ale widze ze jest coraz gorzej. Dzis to juz po prostu suedze i płacze jest mi tak przykro...tyle lat z tym walczylam i w zyciu tego nie pokonam. Masa ciezkich i kosztownych lekow, masa badan i nic zupelnie nic nie pomaga 😭😭😭😭😭
A próbowałaś używać kosmetyków tylko z naturalnymi składami ? Pewnie tak, ale może warto zajrzeć na stronę na Facebooku (jeżeli posiadasz) na grupę twarzing tam niektórzy mają naprawdę poważne problemy z cerą a po wdrożeniu świadomej pielęgnacji i pomocy innych osób z grupy ładnie z tego wychodzą. Mi osobiście też bardzo pomogli 😊

Jeszcze jedno pytanie czy dostałaś od razu l4? Czy nie pytali o to ?
Wiesz co u mnie w systemie też była tylko teleporada dopiero po niej w systemie odblokowały się wizyty w placówce (gin dał skierowanie). Co do l4 ja dostałam wcześniej od ginekologa, u którego chcę prowadzić ciążę i który pracuje w szpitalu w którym będę chciała rodzic (to ważne, bo później w szpitalu jak nie jesteś pacjentką któregoś z lekarzy, który tam pracuje jesteś traktowana jako "niczyja")

Przynajmniej tyle ze facet mnie pociesza i twierdzi ze NIC nie ma...slepa nie jestem no ale dobrze ze probuje mnie pocieszyc chociaz
Bo Ty będziesz na to zwracać uwagę, tak to niestety działa ;) na szczęście ludzie w znakomitej większości nie dostrzegają aż tak niedoskonałości innych a nawet jak dostrzegają to nie ma to dla nich znaczenia ;)
Nie w luxmed preywatnie gdybym chciała pojsc ;) a ty jesteś juz na l4? Lekarka do której się zapisałam na teleporade tez przyjmuje na szewskiej :)
nie, nie ja pracuje zdalnie, własna działalność nie opłaca mi się l4 na razie ;)

reklama
Do góry