Rumiankowa
Fanka BB :)
Nie martw się, nikogo poza Tobą to tak naprawdę nie ruszaO dekolcie i plecach nie wspomne...tam nigdy tradziku nie mialam na mnie nie dzialaja zadne masci tylko retinoidy cos tam poprawe widzialam no ale teraz nie mozna ich stosowac. Smaruje pastą cynkową ale tez nic nie daje...wstyd mi nie tylko z twarzą ale i dekolt musze zaslaniac koszulkami az pod szyje. Tak mi przykro jest...teraz lato a ja taka tragedie mam. Gorąco bedzie, makijazem nie zakryje, na basen czy nad wode to nawet nie wspomne. Nawet nie wstyd mi tak przed obcymi ludzmi jak tesciowa, szwagierką i ogolnie rodzina nazeczonego. Oni wszyscy razem wzieci nigdy chyba ani 1 pryszcza nie mieli...i to doslownie i mam wrazenie ze po prostu z obrzydzeniem na to patrzą...znaczy no nie wiem ale ja na siebie patrze w ten sposob wlasnie.
ja mam akurat szczęście i przez całe życie łącznie z dorastaniem to miałam może 5 pryszczy. Ale moja najbliższa przyjaciółka z czasów nastoletnich miała wielki trądzik. I wiesz co? Nigdy na to nie zwracałam uwagi chyba, ze sama coś o tym wspomniała.
Nie martw się, po ciąży to zejdzie teraz hormony szaleją