reklama
Aga10_2018
Fanka BB :)
Kurcze ja dzien juz 2 z rzedu zaczynam strasznymi mdlosciami...facet musial mi przyniesc dzis i wczoraj cos do przekąszenia zanim jeszcze wstane bo tak mi nie dobrze (dzis padło na kiwi ) ...wykrakałam sobie chyba, dodatkowo zaczely mnie wlasnie wczoraj na wieczor bolec piersi...do tej pory nie bolaly no jedynie sutki ale teraz i one sa tak wrazliwe ze jak facet wczoraj doslownie przypadkiem polozyl na jednym reke jak lezalam to tak sie udarłam jakby mnie ze skory obdzierali zaraz mam lekcje online z niemieckiego, dzis do pisania jeszcze pewną prace na studia i poprawki licencjatu, zupelnie nie mam na to wszystko ochoty i energii
Z niemieckiego to lubię BMW i Ramsteinn
Aga10_2018
Ja dzisiaj spałam 12 h a zjadłam kaszkę manna z owocami i znowu mi się chce spać .... Maskara jakaś a dopiero pracę zaczęłam
Ja spałam też bite 12 . Ostatnia godzina to było cykanie bajek Franiowi w telefonie . Zła jestem na siebie że aż godzinę oglądał ale nie byłam w stanie wstać
Mrs.Alice
To ja znowu w drugą stronę.. Chyba się przejadam :/ najem się jak głupia, a za 20 minut znowu idę coś jeść. Wieczorem myślałam, że pekne..Już nie wiem co dzisiaj jeść tak mi zle jest obiadu dziś nic nie zjadłam potem zrobiłam kromkę chleba z serkiem topionym bo myślałam ze zemdleje :/ teraz trochę zupki rosołki odgrzałam ale pochlipalam pol i reszta znów stoi zrobiłam sobie ten imbir z cytryna ale jak tylko biorę łyka to mi zle i bądź tu mądra
Jsawww
A ja dziś już zdążyłam pokłócić się z mężem hehe tzn opieprzyć go zdalnie przez tel , nic takiego nie zrobił ale miałam wewnętrzna potrzebę
Jestem już po porannym a teraz mamunia zrobiła mi tosty wiec leżę i jem. I czekam na kolejny zestaw kroplówek .
Jestem już po porannym a teraz mamunia zrobiła mi tosty wiec leżę i jem. I czekam na kolejny zestaw kroplówek .
Angelika22
Angelika22
Ja spałam też bite 12 . Ostatnia godzina to było cykanie bajek Franiowi w telefonie . Zła jestem na siebie że aż godzinę oglądał ale nie byłam w stanie wstać
Tez tak czasami robię jak nie idzie otworzyć oczu
Rumiankowa
Dzięki, bardzo się przyda. Grunt to do tej 16 wytrzymać.@Rumiankowa trzymam mocno kciuki za Twoja wizytę .
Tak czytałam o tym że nie możecie jeść a ja jem WSZYSTKO .
kawałek czekolady za chwilę winogrona .
Kupiłam takich pysznych kiełbasek malutkich na kg cielecych więc zjadłam na ciepło . Musztarda jest pyszna !
Pierogi ruskie a za godzinę gulasz .
Jeszcze trochę kiwi. Może ciastko owsiane. I tak w kółko!
Mam faze na masło orzechowe!
Jedyne co mnie mdli i odrzuca to jak myje zęby ale zawsze tak miałam że pasta mnie słabi ..
Miłego dnia Dziewczyny
Niech to będzie dobry dzień.
Kto jeszcze wizytuje ?
A i pomidory malinowe z pasztetem !
To moja ulubiona kanapka .
Apropo vege to kiedyś próbowałam z racji ideologicznych przez tydzień.
Wytrzymałam tyle bo przyśnił mi się wielki schabowy i było koniec vege
Heh bardzo lubię mięso . Bardzo lubię gotować.
Jedyne co jak pomyślę jak te mięso jest ...
Zabijane to człowiekowi .
Ale to jest trudny długo temat .
Nie mam też problemu z obrobka wszystko zrobię .
Królika. Gulasz . Schab . Wątróbkę .
Jedyne czego nie próbowałam to czerniny.
Bardzooooo lubię steka i surowe mięso czyli tatara. Do tego setka wódki ! Bajka
No Ale teraz trzeba poczekać.
Mam nadzieję że dlugoooo nie będę mogła
Mnie się wydaje, ze do wege jednak trzeba mieć predyspozycje i nie każdemu to służy
Ale ja od dzieciństwa mięsa nie lubie, unikalam, jadłam tylko pierś z kurczaka albo idealnie okrojonego z żyłek i chrząstek i tłuszczu schabowego ;p
takze u mnie to i ideologia i nie lubie ;p mnie warzywa służą. Po 10 latach wciąż nie mam jakiś niedoborów czy coś teraz jedynie ten tran pije bo nie tylko o mnie chodzi.
Jedz wszystko i oby Ci tak zostało, bo taki głód kiedy nie wiadomo co da się radę zjeść męczący jest
Zastanawiam się czy uda mi się jakoś zakręcić żeby dostać pappa na NFZ. Jak nie to zapłace te 600zl ale jednak wiadomo - lepiej jakby w kieszeni zostało :
L
Lebkuchen_mum
Gość
No niestety mieszkanie za granica zobowiazuje do nauki jezyka a przyjechalam tu nie znajac kompletnie nic nawet dzien dobry bo w szkole nigdy niemieckiego nie mialam za to angielski i do niczego nie potrzebny mi w zyciu francuski ktorego "uczylam sie" 6 lat i mialam same piątki a umiem sie jedynie przedstawicZ niemieckiego to lubię BMW i Ramsteinn
reklama
Hej dziewczyny z tego co zdarzyłam nadrobić to szczerze gratuluję tym które już słyszały serduszko i są spokojniejsze ja dzisiaj mam 2 wizytę bo na pierwszej 2 tyg temu był tylko pęcherzyk.. Od 3 dni tak się nasilił u mnie strach że będzie coś nie tak, że aż wczoraj cały wieczór przepłakałam, a na dodatek dzisiaj rano po przebudzeniu zauważyłam, że piersi już nie są napiete, są takie normalne jak po miesiączce . Strasznie się denerwuje przed badaniem.