Rumiankowa
Fanka BB :)
Będziemy trzymać mocno, mocno!Ja dziś godzina starcia 11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy trzymać mocno, mocno!Ja dziś godzina starcia 11
Ja dziś godzina starcia 11
Kciuki zaciśnięte ! To będzie dobry dzień !!!
Będzie cudny na pewnoOby oby kochane @Rumiankowa oby to był cudny dzień!!! Trzymam również gorąco kciuki najpierw za siebie a potem za was❤
Ja tak samo, nie mam mdłości, ale już od 3 tygodni nie jestem w stanie normalnie jeść. Zmuszam się póki co. A najczęściej i tak jest, że zjem coś koło 16/17 i już do końca dnia nic nie jem, nawet nie jestem specjalnie głodna. A jak trochę jestem to ten głód nie dokucza mi na tyle, żeby sięgnąć po coś do jedzenia.Ja ostatnio odżywiam się bananami i ciastkami owsianymi własnej roboty. Nic innego mi za bardzo nie przychodzi, mimo że nie mam mdłości. Po prostu brak apetytu, A nie mam ochoty na nic "ciezkiego". Od wczoraj męczę się z ogromnym bólem głowy, mam nadzieję, że w końcu przejdzie. A jutro usg <3 Nie mogę się już doczekać, chociaż z drugiej strony trochę się stresuję. Miłego dnia dziewczyny! Ja już na urlopie, więc odpoczywam ^^
Ja autem do centrum do swojego gin jadę jakieś 15 minBędzie cudny na pewno
A swoją droga daleko macie do swoich lekarzy? Dużo czasu tracicie na dojazd? Bo ja mam bliziutko, na piechotę chodzę i zajmuje mi to tak może 10min i jakoś tak mi się wydaje, ze jakbym miała dojeżdżać to pewnie w drodze jeszcze bardziej bym sie stresowała.