reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Mi się wydaje ze jesteście już mega daleko z ciążą 😁 ja mam dzisiaj dopiero 5+4 i nie mogę doczekać kolejnej wizyty u lekarza która mam 11 maja (u swojego lekarza mam dopiero 21 maja ale że nie mogę się doczekać to idę trochę szybciej z PZU) 😁 co jakiś czas mnie mdli albo jakiś zapach drażni ale nic poza tym zastanawiam się jak będę pracować jak przyjdą mdłości 😕
Również trzymam za was mocne kciuki 🤞

I mam z wczorajszej wizyty. Dziecko pięknie się rozwija i jest ok.

Załączniki

• 20200430_085531.jpg
    20200430_085531.jpg
    766,1 KB · Wyświetleń: 83
Oby oby kochane @Rumiankowa oby to był cudny dzień!!! Trzymam również gorąco kciuki najpierw za siebie a potem za was🙏🏼🙏🏼🙏🏼✊🏻✊🏻✊🏻
Będzie cudny na pewno ;)

A swoją droga daleko macie do swoich lekarzy? Dużo czasu tracicie na dojazd? Bo ja mam bliziutko, na piechotę chodzę i zajmuje mi to tak może 10min i jakoś tak mi się wydaje, ze jakbym miała dojeżdżać to pewnie w drodze jeszcze bardziej bym sie stresowała.

Ja ostatnio odżywiam się bananami i ciastkami owsianymi własnej roboty. Nic innego mi za bardzo nie przychodzi, mimo że nie mam mdłości. Po prostu brak apetytu, A nie mam ochoty na nic "ciezkiego". Od wczoraj męczę się z ogromnym bólem głowy, mam nadzieję, że w końcu przejdzie. A jutro usg <3 Nie mogę się już doczekać, chociaż z drugiej strony trochę się stresuję. Miłego dnia dziewczyny! Ja już na urlopie, więc odpoczywam ^^
Ja tak samo, nie mam mdłości, ale już od 3 tygodni nie jestem w stanie normalnie jeść. Zmuszam się póki co. A najczęściej i tak jest, że zjem coś koło 16/17 i już do końca dnia nic nie jem, nawet nie jestem specjalnie głodna. A jak trochę jestem to ten głód nie dokucza mi na tyle, żeby sięgnąć po coś do jedzenia.

Dziewczyny, mąż mi wynalazł takie krople na
Mdłości i wymioty i muszę powiedzieć ze chyba trochę działają.... sa bez recepty ale nie były u nas nigdzie dostępne wiec zamówił i na następny dzień apteka sprowadziła

Załączniki

• B1AA7B67-F2E5-4251-B5DC-251713A79D8C.png
    B1AA7B67-F2E5-4251-B5DC-251713A79D8C.png
    181,6 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Będzie cudny na pewno ;)

A swoją droga daleko macie do swoich lekarzy? Dużo czasu tracicie na dojazd? Bo ja mam bliziutko, na piechotę chodzę i zajmuje mi to tak może 10min i jakoś tak mi się wydaje, ze jakbym miała dojeżdżać to pewnie w drodze jeszcze bardziej bym sie stresowała.
Ja autem do centrum do swojego gin jadę jakieś 15 min

Do góry