Ragda
Fanka BB :)
1.5kg ma 6 miesięcyZabawne są takie malutkie psiaki ^^ mam zawsze wrażenie, ze są mniejsze od mojego kota
Z ciekawości ile wazy taka kruszynka?
Jak do nas przyszla miala 1.1kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1.5kg ma 6 miesięcyZabawne są takie malutkie psiaki ^^ mam zawsze wrażenie, ze są mniejsze od mojego kota
Z ciekawości ile wazy taka kruszynka?
GratulujęCześć dziewczyny 27 kwietnia zobaczyłam 2 kreski...Zobacz załącznik 1113165
Po ponad 15 latach od ostatniej ciąży. Mam 40 lat, dwóch synów (17 i 15 lat). To jest olbrzymie zaskoczenie i mam stracha jak diabli Testy zrobiłam dwa... Bo nie mogłam uwierzyć... Śmieję się nawet, że nie mam pojęcia jak do tego doszło Jest to 36 dzień (5 tydzień). 6 maja mam pierwszą wizytą, teraz jestem w domu z lekkim zapaleniem oskrzeli i po każdym ataku kaszlu lecę do łazienki sprawdzić czy mały "obcy" nadal tam jest.
Trzymajcie za mnie kciuki
A teraz postaram się nadrobić ten wątek
Ojej to rzeczywiście drobiażdżek! *.*1.5kg ma 6 miesięcy
Jak do nas przyszla miala 1.1kg
Nie wiem jak to rozgryzc. Mam mdlosci a jednoczesnie czuje głód ale nie mam na nic ochoty i dopiero niedawno jadlam. Zalamac sie idzie [emoji2356]
Nie wiem jak to rozgryzc. Mam mdlosci a jednoczesnie czuje głód ale nie mam na nic ochoty i dopiero niedawno jadlam. Zalamac sie idzie
Nie, nie rasa europejska, przygarnięty ze schroniskaJak tak was czytam to baaardzo współczuje wam tych mdłości. Moze jedyny ich ,,plus’’ to to, ze nie przytyjecie za bardzo (oczywiście żart, bo wiadomo ze teraz powinnywny się zdrowo odżywiać i dostarczać odpowiednich składników organizmowi, a ciężko jak się nic nie da jeść...).
Mam nadzieje, ze jak najszybciej wam mina te nudności, a mnie nie spotkają
@Rumiankowa jakiego masz kota, ze taki ciężki? Jakiś rasowy?
Polecam! Ragdolle są cudowne!A ja po ujrzeniu wczoraj kota u sąsiadów na balkonie, zakochałam się i muszę sobie kupić takiego kocura
Ojej to rzeczywiście drobiażdżek! *.*
Waży 3 razy mniej niż mój kocur, czyli jednak wrażenie dobre
Ale zazdroszczę psinie, już się nie mogę doczekać aż ja dotrę do fryzjera