martini6
Fanka BB :)
Kiedy zaczęły Was męczyć mdłości ?
Mnie po 6 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy zaczęły Was męczyć mdłości ?
Mnie podobnie, jakoś 6+3 chyba takie pierwsze mocniejsze. Ale tez nie mogę powiedzieć, ze mnie non stop mdli. Ale zdarza się. Prędzej czuje duży dyskomfort i mam zaciśnięte gardło na myśl o jedzeniu.Mnie po 6 tc
Oo prawie identycznie. Ja ide 6.05 a termin na 8.12.. Chociaz mam nadzieję, ze bedzie z 6goO jaka długa fasolka! Ja mam na 5.12 termin i jak pójdę 7.05 na drugie usg to mam wielką nadzieję, że też już będzie taki wielkoludek ostatnio miało 0,85 cm
Może teraz sie teraz sie uda dziewczynkaCześć dziewczyny 27 kwietnia zobaczyłam 2 kreski...Zobacz załącznik 1113165
Po ponad 15 latach od ostatniej ciąży. Mam 40 lat, dwóch synów (17 i 15 lat). To jest olbrzymie zaskoczenie i mam stracha jak diabli Testy zrobiłam dwa... Bo nie mogłam uwierzyć... Śmieję się nawet, że nie mam pojęcia jak do tego doszło Jest to 36 dzień (5 tydzień). 6 maja mam pierwszą wizytą, teraz jestem w domu z lekkim zapaleniem oskrzeli i po każdym ataku kaszlu lecę do łazienki sprawdzić czy mały "obcy" nadal tam jest.
Trzymajcie za mnie kciuki
A teraz postaram się nadrobić ten wątek
Ja wlasnie walcze dzis tez z mdlosciami, nie ruszalam sie nawet z lozka prawie, tez w sumie mam nakaz lezenia, teraz zjadlam i polknelam duphaston i juz mnie bierze na wymioty...jakis gorszy dzien mam chyba bo dopiero co mowilam ze nic mi nie jest. Walcze ze soba zeby nie zwymiotowac tej tabletki.Już nie wiem co dzisiaj jeść tak mi zle jest obiadu dziś nic nie zjadłam potem zrobiłam kromkę chleba z serkiem topionym bo myślałam ze zemdleje :/ teraz trochę zupki rosołki odgrzałam ale pochlipalam pol i reszta znów stoi zrobiłam sobie ten imbir z cytryna ale jak tylko biorę łyka to mi zle i bądź tu mądra
Ja mialam rzadko, ale zauwazylam ostatnio ze mnie bierze po duphastonie ☹Kiedy zaczęły Was męczyć mdłości ?
Jedz malutkie porcjęNie wiem jak to rozgryzc. Mam mdlosci a jednoczesnie czuje głód ale nie mam na nic ochoty i dopiero niedawno jadlam. Zalamac sie idzie
Zabawne są takie malutkie psiaki ^^ mam zawsze wrażenie, ze są mniejsze od mojego kotaPochwale się wam jak dzisiaj pieknie wygląda moja księżniczka była 1 raz w psim spa
Pierwsze przed reszta po
Zobacz załącznik 1113214
Zobacz załącznik 1113213
Zobacz załącznik 1113215