reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

staz elegancki wiec widać ma dużo innych zalet ;)

ja takiego musiałam sobie znaleźć, tatuś taki sam to wzor był ;D znaczy są totalnie różni w większości kwestii ale w tej troskliwości i dbałości o swoje kobiety to są dokładnie tacy sami. To mi daje poczucie bezpieczeństwa poza tym ja tez jestem troskliwa klucha wiec musi być równowaga ;)

Tak ja tez nie mogę narzekać na mojego męża. Mogę liczyc na niego w każdej chwili. Muszę leżeć przez tego krwiaka wiec przynosi mi wszystko co może dba jak tylko umie. Nawet po raz pierwszy w życiu schabowe zrobił 😂 dobrze jest mieć wsparcie 🥰

reklama
Mój mąż też dba, żebym nie wychodziła niepotrzebnie z domu, nie dźwigała, czasem nawet sam z siebie obiad zrobi (właśnie tworzy leczo na jutro 🙈). U mnie z jedzeniem tragedia, podchodzą mi tylko owoce i nigdy nie wiem, co mi zaśmierdzi 😬 Ogólnie cały czas mi niedobrze, chociaż mnie nie mdli i nie wymiotuję, to jednak zanim coś zjem, to muszę się 15 razy zastanowić, czy na pewno mam na to ochotę i czy mnie nie cofnie 😂 Wcześniej potrafiłam zjeść sama kostkę cheddara do filmu, teraz na samą myśl mnie cofa 🤢

Już nie wiem co dzisiaj jeść 😬 tak mi zle jest 🤢 obiadu dziś nic nie zjadłam potem zrobiłam kromkę chleba z serkiem topionym bo myślałam ze zemdleje :/ teraz trochę zupki rosołki odgrzałam ale pochlipalam pol i reszta znów stoi 😭 zrobiłam sobie ten imbir z cytryna ale jak tylko biorę łyka to mi zle 😂 i bądź tu mądra 😂

Mój mąż też dba, żebym nie wychodziła niepotrzebnie z domu, nie dźwigała, czasem nawet sam z siebie obiad zrobi (właśnie tworzy leczo na jutro 🙈). U mnie z jedzeniem tragedia, podchodzą mi tylko owoce i nigdy nie wiem, co mi zaśmierdzi 😬 Ogólnie cały czas mi niedobrze, chociaż mnie nie mdli i nie wymiotuję, to jednak zanim coś zjem, to muszę się 15 razy zastanowić, czy na pewno mam na to ochotę i czy mnie nie cofnie 😂 Wcześniej potrafiłam zjeść sama kostkę cheddara do filmu, teraz na samą myśl mnie cofa 🤢

ja mam dokładnie tak samo - nie wymiotuje ale tak mnie odrzuca od jedzenia. Owoce i warzywa mi podchodzą i będę próbowałaod jutra wciskać orzechy.

mnie to już nawet nie ma sensu gotowac bo nigdy nie wiem co będę w stanie zjeść jutro

Mam to samo właśnie :/ najlepiej owoce tylko

ja mam dokładnie tak samo - nie wymiotuje ale tak mnie odrzuca od jedzenia. Owoce i warzywa mi podchodzą i będę próbowałaod jutra wciskać orzechy.

mnie to już nawet nie ma sensu gotowac bo nigdy nie wiem co będę w stanie zjeść jutro

Ostatnio chciałam mężusiowi dogodzić, pysznego dorsza zrobić, myślałam że życiem przypłacę😂 Smród ryby się za mną ciągnie do dziś, a to piątek był xD

Ostatnio chciałam mężusiowi dogodzić, pysznego dorsza zrobić, myślałam że życiem przypłacę😂 Smród ryby się za mną ciągnie do dziś, a to piątek był xD
Hahaha
Dobra żona z Ciebie. ja takich rzeczy to i bez ciąży nie robie. A jak on żre mieso czy ryby to od trzech lat nos zatykam. Teraz dla mojego dobra został domowym wegetarianinem :p no ale w sumie i tak jadł ze 2-3 razy w miesiącu wiec nie aż tak wielka różnica.
pewnie w pracy zajada... ciekawe kiedy mi się tak wyostrzy wech, ze będę czuła co jadł poza domem jak tylko wejdzie w próg 😂

Hahaha
Dobra żona z Ciebie. ja takich rzeczy to i bez ciąży nie robie. A jak on żre mieso czy ryby to od trzech lat nos zatykam. Teraz dla mojego dobra został domowym wegetarianinem :p no ale w sumie i tak jadł ze 2-3 razy w miesiącu wiec nie aż tak wielka różnica.
pewnie w pracy zajada... ciekawe kiedy mi się tak wyostrzy wech, ze będę czuła co jadł poza domem jak tylko wejdzie w próg 😂

Rany, u mnie bez mięsa nie ma obiadu... Tzn ja nie muszę jeść, w sumie to najchętniej jadłabym zupy warzywne, ale w tym temacie się z małżonkiem nie dopasowaliśmy niestety...A teraz mi to mega przeszkadza, bo najczęściej ja gotuję, dlatego ze mąż pracuje do późna no i cierpię przy garach... 😬

reklama
Rany, u mnie bez mięsa nie ma obiadu... Tzn ja nie muszę jeść, w sumie to najchętniej jadłabym zupy warzywne, ale w tym temacie się z małżonkiem nie dopasowaliśmy niestety...A teraz mi to mega przeszkadza, bo najczęściej ja gotuję, dlatego ze mąż pracuje do późna i cierpię przy garach... 😬
No chyba większość mężczyzn tak ma.
Mój tam w pracy jakas szyneczkę zje, czasem sobie coś pichci z mięsem ale wegetariańska dieta mu nie przeszkadza, przez większość czasu się dostosowuje. Myśle, ze z moja awersja do mięsa byłoby ciężko inaczej.

Do góry