Ragda
Fanka BB :)
1.5kgZabawne są takie malutkie psiaki ^^ mam zawsze wrażenie, ze są mniejsze od mojego kota![]()
Z ciekawości ile wazy taka kruszynka?![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Jak do nas przyszla miala 1.1kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1.5kgZabawne są takie malutkie psiaki ^^ mam zawsze wrażenie, ze są mniejsze od mojego kota![]()
Z ciekawości ile wazy taka kruszynka?![]()
GratulujęCześć dziewczyny27 kwietnia zobaczyłam 2 kreski...Zobacz załącznik 1113165
Po ponad 15 latach od ostatniej ciąży. Mam 40 lat, dwóch synów (17 i 15 lat). To jest olbrzymie zaskoczenie i mam stracha jak diabliTesty zrobiłam dwa... Bo nie mogłam uwierzyć... Śmieję się nawet, że nie mam pojęcia jak do tego doszło
Jest to 36 dzień (5 tydzień). 6 maja mam pierwszą wizytą, teraz jestem w domu z lekkim zapaleniem oskrzeli i po każdym ataku kaszlu lecę do łazienki sprawdzić czy mały "obcy" nadal tam jest.
Trzymajcie za mnie kciuki
A teraz postaram się nadrobić ten wątek![]()
Ojej to rzeczywiście drobiażdżek! *.*1.5kgma 6 miesięcy
Jak do nas przyszla miala 1.1kg![]()
Nie wiem jak to rozgryzc. Mam mdlosci a jednoczesnie czuje głód ale nie mam na nic ochoty i dopiero niedawno jadlam. Zalamac sie idzie [emoji2356]
Nie wiem jak to rozgryzc. Mam mdlosci a jednoczesnie czuje głód ale nie mam na nic ochoty i dopiero niedawno jadlam. Zalamac sie idzie![]()
Nie, nieJak tak was czytam to baaardzo współczuje wam tych mdłości. Moze jedyny ich ,,plus’’ to to, ze nie przytyjecie za bardzo(oczywiście żart, bo wiadomo ze teraz powinnywny się zdrowo odżywiać i dostarczać odpowiednich składników organizmowi, a ciężko jak się nic nie da jeść...).
Mam nadzieje, ze jak najszybciej wam mina te nudności, a mnie nie spotkają
@Rumiankowa jakiego masz kota, ze taki ciężki? Jakiś rasowy?![]()
Polecam! Ragdolle są cudowne!A ja po ujrzeniu wczoraj kota u sąsiadów na balkonie, zakochałam się i muszę sobie kupić takiego kocura![]()
Ojej to rzeczywiście drobiażdżek! *.*
Waży 3 razy mniej niż mój kocur, czyli jednak wrażenie dobre![]()
Ale zazdroszczę psinie, już się nie mogę doczekać aż ja dotrę do fryzjera![]()