reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja mam jakieś dziwne przeczucie że urodzę zdrowego chłopca ... Nie wiem jakoś cały czas mam.dobre przeczucie, jedynie jak zaglądam tutaj i widzę opowieści niektórych dziewczyn to zaczynam w sobie czegoś szukać że coś nie tak jest ... Jest to moja pierwsza ciąża i nie wiem co i jak jeszcze więc to im więcej czytam tym więcej mam niewiadomych. Gdzieś wyczytałam że mogę nie mieć żadnych objawów oprócz braku okresu i jest to całkowicie normalne. Więc dziewczyny głowa do góry 😁

Oczywiście ze urodzisz zdrowego bobaska :) !!:)

reklama
Ja tym razem tez mam jakies dobre przeczucia a niestety od tego forum trochę świruje i przypomina mi się sytuacja sprzed pol roku. Ale z drugiej strony wtedy czułam się zupełnie inaczej wiec naprawdę myśle, ze teraz będzie dobrze.
i tez mam wizje zdrowego chłopaka. Chociaż wciąż liczę po cichu na córę.

niestety od niedzieli zdarza sie, ze czasami poczuje mdłości wiec etap prawie bezobjawowy mam już za sobą
A który masz tydzień ?

Na czczo do 125 można mieć
Już wynik 112 świadczy o cukrzycy niestety
Screenshot_2020-04-28-08-41-02-627_com.android.chrome.jpeg

reklama
Do góry