reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
@martini31 tak miałam..

Dopiero znalazłam w sobie siłę żeby do Was napisać ...

Moja intuicja niestety się nie pomyliła. Pęcherzyk urósł ale jest pusty i o bardzo'poszarpanym' kształcie. Mam odstawić progesteron i czekać na poronienie. Chciałabym uniknąć kolejnego zabiegu bo dopiero 6 miesięcy minęło od ostatniego więc liczę, że mój organizm tym razem sam się oczyści..
Bardzo chciałam tu z Wami byc aż do grudnia albo i długo dużej ale niestety tym razem też się nie udało [emoji25] jakoś w głębi ducha byłam przygotowana na ten scenariusz i mimo, że zabierze to kolejną cząstkę mojego serducha to boli to jakby mniej....
Dziewczyny życzę Wam spokojnych i zdrowych 9 miesięcy (w sumie to już 8), bardzo się cieszę Waszym szczęściem bo daje mi to nadzieję, że i do mnie kiedyś zapuka.
Musze na jakiś czas się odciąć od tego tematu żeby wrócić, że zdwojoną mocą.
[emoji3590]

Współczuje.... bardzo :( to jest straszne jaki ból musimy znosić i rozczarowanie :( trzymaj się kochana i nie poddawaj ! Wierzymy w Ciebie ! ❤️

Takie pytanko: jakie suplementy stosujecie? Ja kupiłam właśnie prenatal duo. Plus łykam magnez z b6 i tran. A Wy?

reklama
Chyba jutro jeszcze pójdę na beta przed wizytą u lekarza
beta już chyba nie ma sensu na tym etapie ;) usg będzie więcej mówiło ;)
Takie pytanko: jakie suplementy stosujecie? Ja kupiłam właśnie prenatal duo. Plus łykam magnez z b6 i tran. A Wy?
Ja jeszcze prenatal uno + tran (bo jako wege nie bardzo uzupełniam omegi3)

Do góry