reklama
Kryteria rozpoznania tzn że jak masz między 92 a 125 to Ci stwierdzą cukrzyce w ciąży. A jak 126 to Ci stwierdzą że miałaś cukrzyce przed ciążą o której nie wiedziałaś.
Na czczo do 125 można mieć Zobacz załącznik 1112367
Ja kupiłam falvit mama, plus magnez i omege 3, ale później wyczytałam że falvit ma za mało witaminy d3 więc muszę pogadać o tym z lekarzem.
Takie pytanko: jakie suplementy stosujecie? Ja kupiłam właśnie prenatal duo. Plus łykam magnez z b6 i tran. A Wy?
bejbi002
Fanka BB :)
Może zamiast na bete będziesz miała możliwość podjechania gdzieś dzisiaj na usg, może nawet na ip. Bo inaczej bedziesz sie denerwowac te dwa dni. Beta może nie dać Ci żadnych informacji.Chyba jutro jeszcze pójdę na beta przed wizytą u lekarza
Mrs.Alice
Bierzesz duphaston?Dziewczyny mam plamienie ciemnobrązowe ..... Jestem przerażona
NieBierzesz duphaston?
Zamówiłam wizytę u lekarza telefoniczna, teraz przestało i nie mam żadnych plamMoże zamiast na bete będziesz miała możliwość podjechania gdzieś dzisiaj na usg, może nawet na ip. Bo inaczej bedziesz sie denerwowac te dwa dni. Beta może nie dać Ci żadnych informacji.
Asia Kasia
Siedzę w poczekalni... Moje ciśnienie 150/80
Aga10_2018
Juz widzialam z serduszkiem w 6+3 ale teraz zmienilam lekarza i juz mam na dzis termin bo tamten nie dal mi ani skierowania na badania ani nic na infekcje takze juz jestem ta szczesciara co widziala mala mrugajaca kropeczke
A no to super !
Dziwne Powinien dać Ci już skierowanie na wszystko ... Ale najważniejsze że teraz jesteś już na prostej. Teraz to już rosnąć
reklama
Aga10_2018
Zauważyłam trochę na papierze i jak wsadziłam palec bo miałam zabarwiony
A może sex był wczoraj ? Miałaś jakieś badanie ?