reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja też nie mam praktycznie żadnych objawów... Oprócz braku okresu i mega zadyszki i braku sił ...
Ja rowniez brak objawow. W dalszym ciagu tylko straszna sennosc i męczliwosc 😊

Dziewczyny dzis wizyta u nowego ginekologa. 10.15 dam znac po jak bylo ale prawdopodobnie wkoncu dostane zdjecie mojego bąbelka 🥰😍🤩 obym dostala 🤣 moze ten lekarz bedzie miec "papier do druku" bo sie zastanawiam juz czy po drodze nie kupic 😆😅 licze bardzo ze dostane to zdjęcie i wrzuce na tą stronę ramzi co poznają plec. Chociaz ja i tak jestem gleboko przekonana ze bedzie corka 🤣🤣🤣 zobaczymy w grudniu czy mnie instynkt mylil czy nie. Aczkolwiek o ciazy wiedzialam juz przed zrobieniem testu i terminem miesiaczki wiec moze i tym razem trafilam 😋😆😇😄

Ja rowniez brak objawow. W dalszym ciagu tylko straszna sennosc i męczliwosc 😊

Dziewczyny dzis wizyta u nowego ginekologa. 10.15 dam znac po jak bylo ale prawdopodobnie wkoncu dostane zdjecie mojego bąbelka 🥰😍🤩 obym dostala 🤣 moze ten lekarz bedzie miec "papier do druku" bo sie zastanawiam juz czy po drodze nie kupic 😆😅 licze bardzo ze dostane to zdjęcie i wrzuce na tą stronę ramzi co poznają plec. Chociaz ja i tak jestem gleboko przekonana ze bedzie corka 🤣🤣🤣 zobaczymy w grudniu czy mnie instynkt mylil czy nie. Aczkolwiek o ciazy wiedzialam juz przed zrobieniem testu i terminem miesiaczki wiec moze i tym razem trafilam 😋😆😇😄
Oby 🤞 daj znać po wizycie a który tydzień masz ?

reklama
Do góry