L
Lebkuchen_mum
Gość
W ktorym tygodniu jestes ze juz pijesz glukoze. To sie nie robi czasem po 20tc?Coś czuję że u mnie wyjdzie cukrzyca.
Wynik na czczo 112.... Teraz czekam po wypiciu glukozy co się okaże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ktorym tygodniu jestes ze juz pijesz glukoze. To sie nie robi czasem po 20tc?Coś czuję że u mnie wyjdzie cukrzyca.
Wynik na czczo 112.... Teraz czekam po wypiciu glukozy co się okaże
W ktorym tygodniu jestes ze juz pijesz glukoze. To sie nie robi czasem po 20tc?
Rozumiem...powodzenia w takim razieOwszem chyba że masz wskazania to robi się wcześniej a ja jestem po ostrym zapaleniu trzustki i lekarz chciał sprawdzic
Skąd ja to znam Alicja przesypia już całe noce?Oddaj mi swój sen ja marzę pospać w końcu do 10 <3 A tu mały budzik już od 6 nie śpi.
Ja też nie mam praktycznie żadnych objawów... Oprócz braku okresu i mega zadyszki i braku sił ...Martwią mnie brak objawów i to że te podbrzusze razem z jajnikiem bolą mnie ld tygodnia i od kilku dni strasznie mnie rwie o piecze w środku blizna po cc
U brak okresu, lekkie bóle podbrzusza, mega senność i co jakiś czas mam mdłości, ale bez wymiotów a i piersi mam nabrzmiałeJa też nie mam praktycznie żadnych objawów... Oprócz braku okresu i mega zadyszki i braku sił ...
Ja rowniez brak objawow. W dalszym ciagu tylko straszna sennosc i męczliwoscJa też nie mam praktycznie żadnych objawów... Oprócz braku okresu i mega zadyszki i braku sił ...
Oby daj znać po wizycie a który tydzień masz ?Ja rowniez brak objawow. W dalszym ciagu tylko straszna sennosc i męczliwosc
Dziewczyny dzis wizyta u nowego ginekologa. 10.15 dam znac po jak bylo ale prawdopodobnie wkoncu dostane zdjecie mojego bąbelka obym dostala moze ten lekarz bedzie miec "papier do druku" bo sie zastanawiam juz czy po drodze nie kupic licze bardzo ze dostane to zdjęcie i wrzuce na tą stronę ramzi co poznają plec. Chociaz ja i tak jestem gleboko przekonana ze bedzie corka zobaczymy w grudniu czy mnie instynkt mylil czy nie. Aczkolwiek o ciazy wiedzialam juz przed zrobieniem testu i terminem miesiaczki wiec moze i tym razem trafilam
7+1Oby daj znać po wizycie a który tydzień masz ?