Mrs.Alice
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@martini31 tak miałam..
Dopiero znalazłam w sobie siłę żeby do Was napisać ...
Moja intuicja niestety się nie pomyliła. Pęcherzyk urósł ale jest pusty i o bardzo'poszarpanym' kształcie. Mam odstawić progesteron i czekać na poronienie. Chciałabym uniknąć kolejnego zabiegu bo dopiero 6 miesięcy minęło od ostatniego więc liczę, że mój organizm tym razem sam się oczyści..
Bardzo chciałam tu z Wami byc aż do grudnia albo i długo dużej ale niestety tym razem też się nie udało [emoji25] jakoś w głębi ducha byłam przygotowana na ten scenariusz i mimo, że zabierze to kolejną cząstkę mojego serducha to boli to jakby mniej....
Dziewczyny życzę Wam spokojnych i zdrowych 9 miesięcy (w sumie to już 8), bardzo się cieszę Waszym szczęściem bo daje mi to nadzieję, że i do mnie kiedyś zapuka.
Musze na jakiś czas się odciąć od tego tematu żeby wrócić, że zdwojoną mocą.
[emoji3590]
Oddaj mi swój sen ja marzę pospać w końcu do 10 <3 A tu mały budzik już od 6 nie śpi.A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim ja jak zwykle już od dłuższego czasu nie śpię, bo po prostu nie mogę...
Dlaczego złe?Ja Cię kręcę dziewczyny Mój budzik już wstaje o 5 dlatego ja o 21 śpię już jak dziecko dzisaj wizyta i mam złe przeczucia.
Martwią mnie brak objawów i to że te podbrzusze razem z jajnikiem bolą mnie ld tygodnia i od kilku dni strasznie mnie rwie o piecze w środku blizna po ccDlaczego złe?
Będzie dobrze mnie tez co jakis czas boli podbrzusze i jajnik ciagnie, ale lekarka powiedziała że mogę to czuć nawet przez całą ciążę ... Więc głowa do góry i myśl pozytywnieMartwią mnie brak objawów i to że te podbrzusze razem z jajnikiem bolą mnie ld tygodnia i od kilku dni strasznie mnie rwie o piecze w środku blizna po cc
Tylko mnie boli cały czas bez przerwy i ten ból nawet mnie w nocy wybudza i to mi się wydaje trochę dziwne matko mam takiego stresa jakby to była moja 1 ciążaBędzie dobrze mnie tez co jakis czas boli podbrzusze i jajnik ciagnie, ale lekarka powiedziała że mogę to czuć nawet przez całą ciążę ... Więc głowa do góry i myśl pozytywnie
Tak mi przykro trzymaj sie kochana ❤@martini31 tak miałam..
Dopiero znalazłam w sobie siłę żeby do Was napisać ...
Moja intuicja niestety się nie pomyliła. Pęcherzyk urósł ale jest pusty i o bardzo'poszarpanym' kształcie. Mam odstawić progesteron i czekać na poronienie. Chciałabym uniknąć kolejnego zabiegu bo dopiero 6 miesięcy minęło od ostatniego więc liczę, że mój organizm tym razem sam się oczyści..
Bardzo chciałam tu z Wami byc aż do grudnia albo i długo dużej ale niestety tym razem też się nie udało [emoji25] jakoś w głębi ducha byłam przygotowana na ten scenariusz i mimo, że zabierze to kolejną cząstkę mojego serducha to boli to jakby mniej....
Dziewczyny życzę Wam spokojnych i zdrowych 9 miesięcy (w sumie to już 8), bardzo się cieszę Waszym szczęściem bo daje mi to nadzieję, że i do mnie kiedyś zapuka.
Musze na jakiś czas się odciąć od tego tematu żeby wrócić, że zdwojoną mocą.
[emoji3590]