L
Lebkuchen_mum
Gość
Julek chyba nie tyle co Lilianek ostatnio. Co druga to liliana. Ostatnio na jednej z grup na fb jedna babka zapytala sie czy liwia czy lilianka i pod glosowaniem bylo z 10 komentarzy "ja mam lilianke". Pozwolilam sobie napisac ze liwia jest piekne imie...nie mowie ze lili nie ale co drugie dziecko teraz to lilianna to juz hejt na mnie od mam lilianek poleciał ale taka prawda niestety dziecku ciezko jest sie odnalezc kiedy w klasie 5 innych dziewczynek ma to samo imie...dla mnie slabo jesli o to chodzi.Dziewczyny, zajrzałam do neta i podczas gorącego prysznica ciężko jest podnieść temperaturę ciała tak jak w wannie więc jest napewno bezpieczniejszy [emoji854]
Co do płci to ja nie mam totalnie przeczucia ale myślę że będzie chłopak bo mam wrażenie że jednak chłopców się więcej rodzi i jakoś wszędzie dookoła jak ciąża to chłopak [emoji14]
Jeśli chodzi o imiona to Leoś po dziadku niemęża, a córka Julka chociaż podobno Julek jak mrówków w ostatnich latach [emoji28] ale może nie w 2020?
Mi się podoba imię Aleksander ale partnerowi nie, a dla córki Laura, Matylda, Oliwka ale też niemaż jest przeciwny więc taki kompromis wypracowaliśmy jak wyżej ale to było jeszcze przed zajściem kilka miesięcy [emoji2960]
Mój segregator został odebrany ze sklepu przez kuriera więc jak dobrze pójdzie to jutro będę go miała albo w poniedziałek [emoji3]