L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja suplementuje sama. Mam ciagla anemie a teraz to w ogole chodze blada jak sciana, ciagle mi zimno, czuje ze jeszcze gorzej z moim zelazem. Mama mi kazala brac. Ona ma to samo z anemią i wszystkie ciaze od poczatku brala wiec jej ufam i faktycznie czuje sie juz troszeczke lepiej po czasie brania. Ostatnio badalam w lutym i byla lekka anemia teraz dopiero wybieram sie na powtorke ale u mnie zelaza nigdy za wieleHej hej,
Ale dużo do nadrabiania miałam ☺
Gratuluję wszystkich nowych pikających serduszek i przytulam dziewczyny które już ich nie zobaczą
Ja po wczorajszej wizycie dowiedziałam się tylko tyle,że beta przyrasta ( miałam kilka dni plamień) i za tydzień pierwsze usg .
Beta mnie nie pociesza, bo przy pustym jaju rok temu była prawie 20.000 więc to żaden wyznacznik dla mnie, pozostaje jeszcze tylko przeczekać ten tydzień i będzie juz wszystko wiadomo.
Wie któraś z was może czy suplementacja żelaza jest zalecana w pierwszych tyg ciąży ( jeżeli żelazo jest w dolnej granicy,ledwo się miesci w normie?)bo lekarz mi powiedział, ze dopiero mogę zacząć od 18 tyg suplementacje 65 mg...ale ja tam mu nie ufam ( młody norweski)