Angelika22
Fanka BB :)
Jakiej jesli chodzi o imie to przypuszczam ze moze wielu osobom sie nie podobac bo nie jest zbyt popularne ale moje wymarzone
I to jest najważniejsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakiej jesli chodzi o imie to przypuszczam ze moze wielu osobom sie nie podobac bo nie jest zbyt popularne ale moje wymarzone
No napiszżw jakie to imie ja strasznie lubie rozmowy o imionachJakiej jesli chodzi o imie to przypuszczam ze moze wielu osobom sie nie podobac bo nie jest zbyt popularne ale moje wymarzone
Felicja ❤ mojemu sie kojarzy jak delicjami ale uwielbiam to imie. Mieszkam za granicą więc tu byloby jeszcze bardziej wyjatkoweNo napiszżw jakie to imie ja strasznie lubie rozmowy o imionach
Też chciałam o to zapytać ja w wannie i również mama mi mówiła aby woda nie była gorąca. Jeżeli chodzi o przesady to również słyszałam, że ciężarna nie powinna ubierać się na czarno ani chodzić na cmentarz. Ja raczej nie wierzę w takie rzeczy
A macie dziewczyny jakies przeczucia co do płci? Albo preferencje?
Tez nie. Chodzi tu o to ze temperatura ciala sie podnosi co jest niebezpieczne. Chodzi tu ogolnie o goraca wode nie sama kapiel w wannie ale prysznic rowniez. Ja uwielbialam kapac sie wrecz we wrzatku a teraz musze w letniej i to dla mnie jest okropno bo mi jest zwyczajnie zimno. No ale nie mozna w goracej.
Jakie ?Jakiej jesli chodzi o imie to przypuszczam ze moze wielu osobom sie nie podobac bo nie jest zbyt popularne ale moje wymarzone
Felicja ❤ mojemu sie kojarzy jak delicjami ale uwielbiam to imie. Mieszkam za granicą więc tu byloby jeszcze bardziej wyjatkowe
Ja zawsze marzyłam o córeczce, kiedyś wróżyłam sobie z obrączki i wychodziła mi córeczka, z chińskiego kalendarza płci córeczka, ale mam przeczucie ze to ! I wiem, ze będą cyrki z imieniem, bo mi sie kompletnie nic nie podoba dla chlopca. Za to jak córeczka, to pewnie będzie IgaA macie dziewczyny jakies przeczucia co do płci? Albo preferencje?
Tak zgadza sie. Mojej mamie tez sie strasznie podoba. Dlatego jak bedzie coreczka od razu wiemy ze Felicja ale jak synek no to tu ciezka sprawa. Przepatrzylam mase stron i ani mi ani mojegu nic sie nie podoba przegladalismy polskie i niemieckie i kompletnie nic nie zaiskrzyloA Twój się zgadza na imię? U nas jest Alicja I Amelia (Alicja brzmi podobnie do Felicja
Mi się podoba Anastasia (Ana, Anusia) Zuzanna.. A dla chłopca hmm mamy Alexa Victora I Emila..
Faktycznie rzadko spotykane ale ma w sobie to cosFelicja ❤ mojemu sie kojarzy jak delicjami ale uwielbiam to imie. Mieszkam za granicą więc tu byloby jeszcze bardziej wyjatkowe
A we wcześniejszych ciazach przeczucis ci sie sprawdzaly?Ja całe życie chodze w czarnym.. w ciazy równie
Ja mam przeczucie na dziewczynkę I też bym tak chciala.
Ja się lapie jak zwykle w gorącej, co innego chyba jak ktoś nie jest przyzwyczajony do takich kąpieli- prysznicy. Ja w letniej nie umiem
Jakie ?
Dostałam nagły atak mdlosci po platkach kukurydzianych :/ sprowokowalam wymioty pomogło na chwile.. Ale trzymało krócej niż zwykle. Teraz jest już po. Chyba będę musiała sobie pomagać przy tak silnych mdlosciach że tylko na ziemi leżę :/