reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny. Czy ktoras z was moze mi pomoc. Bylam na usg jednak lekarz mowi ze widzi pecherzyk I zalko zolte. Nie powiedzial ktory tydzien. Czy ktos moze mi powiedziec?
Ja z tego zdjęcia nie umiem wyczytać a powinno być u góry po prawej stronie bardziej napisane który tydzień i dzień. A są wymiary tylko i pęcherzyk widoczny. Ja nawet na tym zdjęciu nie widzę ciałka zoltego

Dziewczyny a mowilyscie juz bliskim o ciazy? Nie chodzi mi o meza/partnera, ale reszte rodziny jak np rodzice itp
O mojej wie tylko mama mąż i dwie dobre koleżanki które potrafią trzymać język za zębami. Resztę się dowie dopiero po wizycie jak będzie zarodek i serduszko albo dopiero z początkiem czerwca jak ukończę 14tc

O mojej wie tylko mama mąż i dwie dobre koleżanki które potrafią trzymać język za zębami. Resztę się dowie dopiero po wizycie jak będzie zarodek i serduszko albo dopiero z początkiem czerwca jak ukończę 14tc
U mnie wie tylko maz i znajoma z pracy. W piatek ide na wizyte i jak bedzie wszystko ok to powiem mamie, corce i babci. Taki jest plan. Ale zobaczymy co bedzie

Akuku mnie wycinali woreczek zolciowy doslownie 3 miesiace temu. Tez mialam ta kolke od
@Akuku nic mi nie dolega, moge jesc wszystko i nie mam problemow ani z bolem brzucha ani z biegunkami.

Zaczelo sie tak ze poszlam do lekarza z bolami w centralnej czesci brzucha i mnie odsylali na 550 badan zanim zrozumieli ze to przez kamienie. Dopiero jak sie z tym bujalam juz pare miesiecy to mi sie zaczely kolki po prawej stronie. Normalnie takie uczucie jak kolka po bieganiu tylko mocniejsza. Mialam tylko 2-3 ataki zanim mnie wyslali na operacje wiec akurat z kolka sie nie meczylam dlugo.

Ale fajnie, u mnie stwierdzili kamienie w poprzedniej ciazy, a poszlam do lekarza bo czulam ruchy jakby dziecka.. A w ciazy wtedy nie byłam.. I wyszło, że mam kamienie. Moni troche już ataków mialam , dziś w nocy kolejny na szczęście nie taki mocny, bywa że hm jakbym miała przytomność stracić:(

Twoja to już duża panna. Na pewno chętnie pomoże przy bobasku ale i zazdrość myślę, że jest normalna jak się w domu pojawia maleństwo i mama i tata nie są już na 100% dla tego pierwszego dziecka ;)

Wiecie, że u mnie nigdy nie było zazdrości :)

Hej niestety mam ciagle plamienia leżę od wczoraj staram się wogole nie wstawać 😢

Daj znać co powie lekarz. Moja mama krwawila normalnie żywą krwią przez 3 miesiące i urodziła zdrowego syna (nawet nie wiedziała o ciazy wtedy)
Trzymam kciuki.

@Nata84 nie zastanawiaj sie tylko wsiadaj w auto i na szpital, lepiej sprawdzic niz zalowac ze nic sie nie zrobilo....

Hej dziewczyny,
Ja ta ciążę przechodzę gorzej, strasznie wali mi serce, w piatek mialam puls 108... myslalam ze zejde. Szybko sie mecze, cokolwiek nie zrobie i zadyszka, nawet kladac sie do wyra potem sapie jak kon. Tamta ciaza oprocz koncowki, byla bezproblemowa a ta czuje ze da mi w kosc :(

Ojej jak ja Cię rozumiem :( ja plus mam trochę wyższy niż zwykle, ale najgorsze dla mnie są ataki kamieni teraz w ciazy.. nie miałam ich rok A teraz co chwilę :(
Do tego jestem bez sił A 5 dzieci potrzebuje mamy.. od jutra szkola-tzn dostajemy zadania i muszę to z dziećmi przerobić.

U mnie wie tylko maz i znajoma z pracy. W piatek ide na wizyte i jak bedzie wszystko ok to powiem mamie, corce i babci. Taki jest plan. Ale zobaczymy co bedzie
Napewno będzie wszystko w porządku [emoji3059][emoji3059] wy wszystkie prawie wizyty w tym tygodniu a ja jeszcze muszę czekać tydzień grrr

reklama
Do góry