reklama
SzypkiJaszczomp
Zaciekawiona BB
Hej niestety mam ciagle plamienia leżę od wczoraj staram się wogole nie wstawać@Nata34 jak sytuacja u Ciebie? Mam nadzieję że lepiej !
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze! Ktory masz tydzien? Ja mimo to pojechalabym do szpitala. Maska na twarz rekawiczki i niech sprawdza co sie dzieje. Nie kazdy szpital zajmuje sie osobami z koronawirusem wiec zagrozenie nie jest takie duze ale wiadomo jakies jest. Ja bym byla spokojniejsza gdyby sprawdziliHej niestety mam ciagle plamienia leżę od wczoraj staram się wogole nie wstawać
Dzien dobry U nas od nocy leje intensywnie i bez przerwy, spac mi sie chce, ale przynajmniej migrena mi przeszla. Zastanawiam sie, jak to w ogole bedzie tutaj z tymi wizytami, w sensie czy jest bezpiecznie isc, chocby do prywatnego lekarza.
Dzwoniłam właśnie wczoraj i rozmawiałam z lekarzem kazała przyjechać dopiero jak będę mocniej krwawić choć przyznam ,ze najchętniej bym pojechała bo strasznie się boje sama nie wiem co robić jeżeli chodzi o tydzień to 6Mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze! Ktory masz tydzien? Ja mimo to pojechalabym do szpitala. Maska na twarz rekawiczki i niech sprawdza co sie dzieje. Nie kazdy szpital zajmuje sie osobami z koronawirusem wiec zagrozenie nie jest takie duze ale wiadomo jakies jest. Ja bym byla spokojniejsza gdyby sprawdzili
Załączniki
Ilona 88
Fanka BB :)
A to plamienie jakiego koloru ?Hej niestety mam ciagle plamienia leżę od wczoraj staram się wogole nie wstawać [emoji22]
Brązowe ale dzisiaj widziałam domieszkę krwiA to plamienie jakiego koloru ?
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Serio lekarz ci tak powiedzial...ja bym nie sluchala nawet.Dzwoniłam właśnie wczoraj i rozmawiałam z lekarzem kazała przyjechać dopiero jak będę mocniej krwawić choć przyznam ,ze najchętniej bym pojechała bo strasznie się boje sama nie wiem co robić jeżeli chodzi o tydzień to 6