reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

U mnie dopiero 5 + 1, a wizyta w przyszły czwartek (będzie 6+4) :)
Nie mam zachcianek, ale bywam bardzo osłabiona. Chodzę na spacery z psem i potem muszę wejść na drugie piętro po czym sapię jak lokomotywa 😂

reklama
Hej niestety mam ciagle plamienia leżę od wczoraj staram się wogole nie wstawać 😢
Mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze! Ktory masz tydzien? Ja mimo to pojechalabym do szpitala. Maska na twarz rekawiczki i niech sprawdza co sie dzieje. Nie kazdy szpital zajmuje sie osobami z koronawirusem wiec zagrozenie nie jest takie duze ale wiadomo jakies jest. Ja bym byla spokojniejsza gdyby sprawdzili

Dzien dobry 😊 U nas od nocy leje intensywnie i bez przerwy, spac mi sie chce, ale przynajmniej migrena mi przeszla. Zastanawiam sie, jak to w ogole bedzie tutaj z tymi wizytami, w sensie czy jest bezpiecznie isc, chocby do prywatnego lekarza.

Mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze! Ktory masz tydzien? Ja mimo to pojechalabym do szpitala. Maska na twarz rekawiczki i niech sprawdza co sie dzieje. Nie kazdy szpital zajmuje sie osobami z koronawirusem wiec zagrozenie nie jest takie duze ale wiadomo jakies jest. Ja bym byla spokojniejsza gdyby sprawdzili
Dzwoniłam właśnie wczoraj i rozmawiałam z lekarzem kazała przyjechać dopiero jak będę mocniej krwawić choć przyznam ,ze najchętniej bym pojechała bo strasznie się boje sama nie wiem co robić jeżeli chodzi o tydzień to 6

Załączniki

• FDF01280-5F18-44D9-8729-28D613FDBB7C.png
    FDF01280-5F18-44D9-8729-28D613FDBB7C.png
    106 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Dzwoniłam właśnie wczoraj i rozmawiałam z lekarzem kazała przyjechać dopiero jak będę mocniej krwawić choć przyznam ,ze najchętniej bym pojechała bo strasznie się boje sama nie wiem co robić jeżeli chodzi o tydzień to 6
Serio lekarz ci tak powiedzial...ja bym nie sluchala nawet.

Do góry