reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
@Nata84 nie zastanawiaj sie tylko wsiadaj w auto i na szpital, lepiej sprawdzic niz zalowac ze nic sie nie zrobilo....

Hej dziewczyny,
Ja ta ciążę przechodzę gorzej, strasznie wali mi serce, w piatek mialam puls 108... myslalam ze zejde. Szybko sie mecze, cokolwiek nie zrobie i zadyszka, nawet kladac sie do wyra potem sapie jak kon. Tamta ciaza oprocz koncowki, byla bezproblemowa a ta czuje ze da mi w kosc :(

Kurczę chyba jednak pojadę
Ja bym jechała. Ja jak bylam z ta stracona ciaza to mnie przyjeli jaka 1 jako ze w ciazy i z plamieniami i szybko wszystko sie potoczylo. To nawet nie byl sor tylko oddzial ginekologiczny. Bedziesz miec czarno na bialym. Moze niegrozne ale po cp sie denerwowac. Moze potrzebujesz progesteronu na przyklad.

Hej dziewczyny. Czy ktoras z was moze mi pomoc. Bylam na usg jednak lekarz mowi ze widzi pecherzyk I zalko zolte. Nie powiedzial ktory tydzien. Czy ktos moze mi powiedziec?

Załączniki

• 15867739161931365265541455474187.jpg
    15867739161931365265541455474187.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry