Ilona 88
Fanka BB :)
A kiedy masz wizytę u ginekologa ? Może uda Ci się gdzie dostać jutro?Brązowe ale dzisiaj widziałam domieszkę krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy masz wizytę u ginekologa ? Może uda Ci się gdzie dostać jutro?Brązowe ale dzisiaj widziałam domieszkę krwi
Jak brazowe to nie ma az takich obaw ale jak z domieszką krwi to u mnie sie niestety zle skomczylo. Nie chce straszyc ale dziwie sie ze juz nie jedziesz do szpitalaBrązowe ale dzisiaj widziałam domieszkę krwi
Mam na czwartek ale będę myśleć czy jednak nie jechać dzisiajA kiedy masz wizytę u ginekologa ? Może uda Ci się gdzie dostać jutro?
Kurczę chyba jednak pojadęJak brazowe to nie ma az takich obaw ale jak z domieszką krwi to u mnie sie niestety zle skomczylo. Nie chce straszyc ale dziwie sie ze juz nie jedziesz do szpitala
A nasz jakieś objawy przy tym ? Ból brzucha ? Skurcze ? Jeśli tak to do szpitala jedz .Mam na czwartek ale będę myśleć czy jednak nie jechać dzisiaj
Ja bym jechała. Ja jak bylam z ta stracona ciaza to mnie przyjeli jaka 1 jako ze w ciazy i z plamieniami i szybko wszystko sie potoczylo. To nawet nie byl sor tylko oddzial ginekologiczny. Bedziesz miec czarno na bialym. Moze niegrozne ale po cp sie denerwowac. Moze potrzebujesz progesteronu na przyklad.Kurczę chyba jednak pojadę
Wcale nie musza byc. Ja nie mialam boli zadnych a roniłam...krew sie pojawia to jechac czy sa bole czy nie. Nawet niech zmysla ze ma bole to szybciej ja przyjmaA nasz jakieś objawy przy tym ? Ból brzucha ? Skurcze ? Jeśli tak to do szpitala jedz .
Tak czasami lepiej przekoloryzowac, żeby przyjęli w pierwszej kolejności. Oby to nic poważnego.Wcale nie musza byc. Ja nie mialam boli zadnych a roniłam...krew sie pojawia to jechac czy sa bole czy nie. Nawet niech zmysla ze ma bole to szybciej ja przyjma