Szybko zleciNapewno będzie wszystko w porządku [emoji3059][emoji3059] wy wszystkie prawie wizyty w tym tygodniu a ja jeszcze muszę czekać tydzień grrr
Ja nie moge sie juz doczekac wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko zleciNapewno będzie wszystko w porządku [emoji3059][emoji3059] wy wszystkie prawie wizyty w tym tygodniu a ja jeszcze muszę czekać tydzień grrr
Ja mowilam. Wiedzieli ze jestem po poronieniu to mnie teraz bardzo wspierają, pomagają mi, dzieci wiedzą zeby na ciocie sie nie zucac bo ma w brzuszku dzidziusiaDziewczyny a mowilyscie juz bliskim o ciazy? Nie chodzi mi o meza/partnera, ale reszte rodziny jak np rodzice itp
Dziewczyny a mowilyscie juz bliskim o ciazy? Nie chodzi mi o meza/partnera, ale reszte rodziny jak np rodzice itp
No wlasnie nie ma nic. Ale okres mialam dokladnie 5+4 dni temu ale dosc marnyJa z tego zdjęcia nie umiem wyczytać a powinno być u góry po prawej stronie bardziej napisane który tydzień i dzień. A są wymiary tylko i pęcherzyk widoczny. Ja nawet na tym zdjęciu nie widzę ciałka zoltego
Oby to będzie decydującą wizyta czy wszystko jest w porządku.Szybko zleci
Ja nie moge sie juz doczekac wizyty
Napewno będzie wszystko w porządku [emoji3059][emoji3059] wy wszystkie prawie wizyty w tym tygodniu a ja jeszcze muszę czekać tydzień grrr
Może na kolejnej wizycie jak będzie zarodek i serduszko dostaniesz zupełne zdjęcie usg z opisem wszystkiego.No wlasnie nie ma nic. Ale okres mialam dokladnie 5+4 dni temu ale dosc marny
Ja mam widoczne zyly na piersiach i na miednicy jakby...rozchodza sie od miejsc intymnych na biodra i 1 taka konkretna zyla idzie od midnicy az do polowy brzucha ja widac bez przygladania sie. Mam skore cienka i delikatna ale zyly nigdy nie byly widoczne.Oby to będzie decydującą wizyta czy wszystko jest w porządku.
Dziewczyny a mam pytanie też macie tak wywalone piersi w żyłach i takich żyłkach ala fiolet (to się chyba nazywa krwinki)?
5+4 dokladnie. Wiesz mieszkam w uk a tu sa dosc konowaly. I tak sie zastanawiam czy do zaplodnienia moglo dosc wczesniej:/A kiedy mialas ostatnia miesiaczke? Z tego zdjecia mi akurat ciezko cokolwiek wyczytac