Trzymam kciuki żeby na kolejnej wizycie okazało się, że jest wszystko ok i serduszko pięknie bijeHej dziewczyny. Właśnie wróciłam od ginekologa... Jest pęcherzyk ale pusty, bez zarodka i bez ciałka... Teoretycznie to 7 tydz, więc coś powinno już być. Kolejna wizyta za 2 tyg... Echh
reklama
Ish
Zaangażowana w BB
Sama już nie wiem... Zastanawiam się czy mogłam zajsc w ciążę w 29 dc przy cyklach 35dni... Bo wtedy doszło do zbliżenia i może faktycznie ciąża jest mega mala.Ale nie powiedział który tydzień z USG? A jaka wielkość pęcherzyka?
Może jeszcze nie wszystko stracone mi z OM wychodzi 11 tc ale mam młodsza ciąże i dzisiaj 5+5
U gin byłam 31.03 i pęcherzyk miał 4mm kolejna wizyta 20.04
Szczerze mówiąc nie staraliśmy się o dziecko i ja bylam pewna ze mam niepłodne i zaraz będzie okres...
Odnośnie wielkości pęcherzyka to nie powiedział jakiej jest wielkości.
młoda1994
Fanka BB :)
Kurcze to nawet nie wiem co ci doradzić. Teoretycznie owulacja zawsze mogła się przesunąć i przez przesunięcie owu momentalnie miesiączka wystąpiła by później.Sama już nie wiem... Zastanawiam się czy mogłam zajsc w ciążę w 29 dc przy cyklach 35dni... Bo wtedy doszło do zbliżenia i może faktycznie ciąża jest mega mala.
Szczerze mówiąc nie staraliśmy się o dziecko i ja bylam pewna ze mam niepłodne i zaraz będzie okres...
Odnośnie wielkości pęcherzyka to nie powiedział jakiej jest wielkości.
Póki co nie myśl negatywnie wiem że to trudne. Pójdziesz za 2 tygodnie i wszystko będzie jasne. Ciąża pewnie młodsza i dlatego nic nie było prócz pęcherzyka.
Oczekujemy razem na wizytę. I napewno usłyszymy [emoji3590]
Ish
Zaangażowana w BB
Wiesz powiem Ci ze ja już bez emocji do tego podchodzę bo przez moje poronienia i perypetie jestem już z nich wypruta. Będzie co ma być a natura zrobi to co najlepsze dla dzidzi i mamy.Kurcze to nawet nie wiem co ci doradzić. Teoretycznie owulacja zawsze mogła się przesunąć i przez przesunięcie owu momentalnie miesiączka wystąpiła by później.
Póki co nie myśl negatywnie wiem że to trudne. Pójdziesz za 2 tygodnie i wszystko będzie jasne. Ciąża pewnie młodsza i dlatego nic nie było prócz pęcherzyka.
Oczekujemy razem na wizytę. I napewno usłyszymy [emoji3590]
młoda1994
Ja będę myślała za nas obie pozytywnie[emoji4]Wiesz powiem Ci ze ja już bez emocji do tego podchodzę bo przez moje poronienia i perypetie jestem już z nich wypruta. Będzie co ma być a natura zrobi to co najlepsze dla dzidzi i mamy.
Ish
Zaangażowana w BB
OkiJa będę myślała za nas obie pozytywnie[emoji4]
Tymczasem ide ogarniać sajgon stworzony przez moich chłopaków w zaledwie 40 min mojej nieobecności
młoda1994
Ok miłego dnia [emoji3059]Oki[emoji6][emoji106]
Tymczasem ide ogarniać sajgon stworzony przez moich chłopaków w zaledwie 40 min mojej nieobecności [emoji23]
SzypkiJaszczomp
Zaciekawiona BB
Ish czesto sie zdarza opozniona owulacja wiec calkiem moziwe ze zaszlas pozniej w ciaze : )
Ja mam juz dwojke dzieci ale tez bym chciala blizniaki haha. Chyba walnieta jestem calkiem
Ja mam juz dwojke dzieci ale tez bym chciala blizniaki haha. Chyba walnieta jestem calkiem
Ish
Zaangażowana w BB
NawzajemnieOk miłego dnia [emoji3059]
reklama
młoda1994
Czemu walnięta? Ja też bym chciała bliźniaków. Jestem po przejściach i będę się cieszyć z jednego ale jak by tak bliźniaki kiedyś się trafiły to będę wniebowzięta [emoji3059][emoji3059]Ish czesto sie zdarza opozniona owulacja wiec calkiem moziwe ze zaszlas pozniej w ciaze : )
Mojej siostrze z bliźniakami się udało za 3 razem ale jedno było poza macica i w 12tc było usuwane a dziewczynka w lipcu skończy roczek[emoji3590]