reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Super! 😀 Też obserwuję na testach czy krecha ciemnieje!
Betę robiłam wczoraj po raz pierwszy, ale mam w planach zrobić jeszcze jutro i w piątek, zobaczę jak to wyjdzie 🙂

Powtorzylam test. U gory 4 dni przed miesiaczka i dzien po zrobionej becie a na dole z dzis w dzien przypuszczalnej miesiaczki. Czyli beta chyba jednak urosla przez te 5 dni? Krecha mocna bardzo jest 😉😊 moze to hcg 18.7 jednak da mi zdrową kruszynke ❤

reklama
Tez właśnie myslalam kupić jakas książkę o dzidzi czyli polecasz ?
16.04 o 9:45 mam pierwszą wizytę u ginki - 3majcie kciuki :)

Ps macie już jakieś poradniki ciążowe? Ja wczoraj wysłałam męża po Murkoff "W oczekiwaniu na dziecko" i z tego co już zaczęłam czytać jest b. fajny i baaaardzo obszerny.

Ja chce kupic mamy dla mam :) bardzo polecane sa dwa poradniki tom 1 ciaza i tom 2 macierzyństwo :) ale czekam na serduszko :)

Ja chce kupic mamy dla mam :) bardzo polecane sa dwa poradniki tom 1 ciaza i tom 2 macierzyństwo :) ale czekam na serduszko :)

Tak ja tez najpierw muszę zobaczyć zarodek i będę w tedy szaleć z zakupami ;p bo chce książkę i tabliczki w ciąży do zdjęć i poduchę do spania dla ciężarnych ale to wszystko jak zobaczę bąbelka ❤️

Tak ja tez najpierw muszę zobaczyć zarodek i będę w tedy szaleć z zakupami ;p bo chce książkę i tabliczki w ciąży do zdjęć i poduchę do spania dla ciężarnych ale to wszystko jak zobaczę bąbelka ❤
Ja tak samo mam :D nie chce wariować
Ale ubranek mam w nadmiarze zostawionych po moich siostrzencach 🙊

reklama
Cześć dziewczyny :) chciałam do Was dołączyć :) Wg aplikacji preglife jestem w 5+4 tc, OM miałam 28.02, testowałam 30.03 i odrazu pojawiły się dwie wyraźne kreski :) Betę robiłam 3.04 i było 4363, Beta z dzisiaj 11850,4 więc mam nadzieję, że to dobry przyrost :) Wizytę mam 16.04. Jestem mamą dwóch córek ('12 i '15), mam też za sobą ciąże biochemiczną i ciąże z pustym jajem płodowym. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok, bo szczerze mówiąc nie była to planowana ciąża :) z witamin biorę Pregna plus, i żelazo z kwasem foliowym ze względu na anemię. Pozdrawiam wszystkie przyszłe grudniowe mamy :)
Witaj :) beta bardzo ładna :)

Do góry