reklama
martini87
Fanka BB :)
O matko ale kwotaA w ogóle byłam dzisiaj na tych badaniach krwi i zapłaciłam 709 zł ;/
młoda1994
Ale ci kwotę krzykli[emoji50][emoji50]A w ogóle byłam dzisiaj na tych badaniach krwi i zapłaciłam 709 zł ;/
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ejj powiem ci ja od kilku ciagle mam to samo. Cokolwiek np powącham takiego o mocniejszym zapachu czy nawet porusze firanką i troche kurzu zleci to psikam kilka razy pod rząd. Juz mialam w myslach hmm alergia na ciaze? myslalam ze to jakas choroba sie wlasnie rozkręci ale nic sie nie dziejeAle mnie cos wzięło.. Caly czas psikam. Albo alergia albo przeziebienie.. Mam krople do nosa na alergie ale boje sie ja takim etapie bez konsultacji z lekarzem. Mam nadzieje ze to psikanie ciagle nie zagraża
Ragda
Ja mam skierowanie do alergologa ale przez wirusa nie poszlam.. I dostalam tylko od rodzinnego lekarza psikacz do nosa ktory mi mega pomaga. Ale przestalam go brac jak tylko sie dowiedzialam o ciazy bo w ulotce pisze o konsultacji z lekarzem..Ejj powiem ci ja od kilku ciagle mam to samo. Cokolwiek np powącham takiego o mocniejszym zapachu czy nawet porusze firanką i troche kurzu zleci to psikam kilka razy pod rząd. Juz mialam w myslach hmm alergia na ciaze? myslalam ze to jakas choroba sie wlasnie rozkręci ale nic sie nie dzieje
Zapomnialam na wizycie o to zapytac :/ ale juz nie mogę wytrzymać bo caly czas mnie kreci w nosie :/ dzwonilam do mojej lekarki ale nie odebrala. Moze oddzwoni i zapytam czy moge to dalej stosowac czy nie. Bo ducha zaraz wyzione
młoda1994
Ale 7tc z OM czy według USG?Hej dziewczyny. Właśnie wróciłam od ginekologa... Jest pęcherzyk ale pusty, bez zarodka i bez ciałka... Teoretycznie to 7 tydz, więc coś powinno już być. Kolejna wizyta za 2 tyg... Echh
Ish
Zaangażowana w BB
Z OM, ostatnia miesiączka była 19.02. Usg powiedziało tylko tyle że jest pęcherzyk.Ale 7tc z OM czy według USG?
O rany nawet mnie nie straszBetę piękna ! Może na bliźniaki !
Chciałabym mieć już wizytę za sobą i wiedzieć co i jak Stresuje się trochę bo jestem umówiona do lekarza, którego w ogóle nie znam, przez tą epidemię ciężko mi było się gdziekolwiek umówić, lekarka u której prowadziłam poprzednie ciąże niestety nie przyjmuje.. Mam nadzieję, że trafię w dobre ręce..
Co do książek póki co się wstrzymuję, chociaż przyda mi się odświeżenie informacji
reklama
młoda1994
Ale nie powiedział który tydzień z USG? A jaka wielkość pęcherzyka?Z OM, ostatnia miesiączka była 19.02. Usg powiedziało tylko tyle że jest pęcherzyk.
Może jeszcze nie wszystko stracone mi z OM wychodzi 11 tc ale mam młodsza ciąże i dzisiaj 5+5
U gin byłam 31.03 i pęcherzyk miał 4mm kolejna wizyta 20.04