Ja nie toleruje mięsa, praktycznie wcale go nie jem. Również teraz uwielbiam owoce no ale ta fruktoza... więc trochę ograniczam. Z kolei mięso jest bardzo ważne na tym etapie do rozwoju dziecka, mam wizytę za tydzień muszę zapytać lekarza co z tym fantem zrobić co jeść w zamian, może jakieś witaminy. Czuję zapach mięsa i mnie odrzuca, nawet wędliny, a zupy na kurczaku to jakaś masakra nie przełknę na indyku lub wieprzowinie, ewentualnie mieszane to jakoś zjemDziewczyny, długo nie pisałam bo te 2 tygodnie ledwo żyje. Praca, lekcje zdalne z corka, mdłości, bóle głowy i brak chęci do wszystkiego. Nie wiem juz co jeść bo wszystko mnie odrzuca: jajka, mięso, ryby. Jedynie przyswajam owoce ale po nich jestem wiecznie głodna dzis miałam usg i słyszalne serduszko i mam termin uwaga na 31.12 czy któraś tez ma taki?
reklama
To czekamy razem, ja też mam wizytę 25.05 i prenatalneJa dopiero 25.05, także sobie poczekam
PowodzeniaCześć dziewczyny...
Nie śpię od 3.30. I czarno widzę...chyba nie zasnę bo o 11.30 lekarz a ze mnie kłębek nerwów.
Życzę Wam miłej środy i trzymam kciuki za brak wymiotów i mdłości oraz za wszystkie dziewczyny, które dzisiaj też mają wizytę [emoji3590]
Aga10_2018
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny...
Nie śpię od 3.30. I czarno widzę...chyba nie zasnę bo o 11.30 lekarz a ze mnie kłębek nerwów.
Życzę Wam miłej środy i trzymam kciuki za brak wymiotów i mdłości oraz za wszystkie dziewczyny, które dzisiaj też mają wizytę [emoji3590]
Powodzenia ! Trzymam mocno kciuki za Ciebie . Za Was ❤
Blaankaa
Trzymamy kciuki [emoji173] dawaj znać od razu po wizycie [emoji173][emoji110]
Cześć dziewczyny...
Butterfly.
Witam dziewczyny
Niestety ale muszę się z wami pożegnać.
Ciąża obumarła nie wiadomo dokładnie kiedy ale mogło to być nawet po wizycie tydzień moze 5 dni temu ale było wszystko dobrze serduszko biło.
Czuje straszny ból żal że coś źle zrobiłam.
To moja pierwsza długo wyczekiwana ciąża.
Życzę wam wszystkiego dobrego i dbajcie o siebie❤.
Ciąża obumarła nie wiadomo dokładnie kiedy ale mogło to być nawet po wizycie tydzień moze 5 dni temu ale było wszystko dobrze serduszko biło.
Asia Kasia
Poronienie zatrzymane... Wiem co czujesz i bardzo współczuję trzymaj się następnym razem. Na pewno się uda!Witam dziewczyny
niemandin
Witam dziewczyny
To normalne że czujesz ból i żal, ale nie wiń siebie, to się niestety czesto zdarza na początku ciąży i w zasadzie to w większości, o ile nie w każdym przypadku z powodu wady płodu, z tym nic nie mogłaś zrobić. Doczekasz się na swojego Aniołka i będziesz najwspanialszą mamusią na świecie ❤ Trzymam kciuki za Ciebie
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak mi przykro trzymaj sie i nie poddawaj chociaż wiem jak teraz musi byc ciezko i zadne slowa nie sa w stanie nic zmienicWitam dziewczyny
reklama
Butterfly.
To normalne że czujesz ból i żal, ale nie wiń siebie, to się niestety czesto zdarza na początku ciąży i w zasadzie to w większości, o ile nie w każdym przypadku z powodu wady płodu, z tym nic nie mogłaś zrobić. Doczekasz się na swojego Aniołka i będziesz najwspanialszą mamusią na świecie
Poronienie zatrzymane... Wiem co czujesz i bardzo współczuję trzymaj się następnym razem. Na pewno się uda!
Staram się wierzyć ale boję się przeżyć to drugi raz. Dziękuję za wsparcie kochanePoronienie zatrzymane... Wiem co czujesz i bardzo współczuję trzymaj się następnym razem. Na pewno się uda!
Jakby nie mąż to nie wiem jakbym sobie z tym poradziła .
Podobno druga ciąża po poronieniu jest silniejsza . Powiem tylko że wmawiam sobie że to był 7 tydzień chociaż już je kochałam . Ale bym gorzej to przeszła jakby to była bardziej zaawansowana ciąża.