reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Wiecie, ze ja nigdy w zyciu nie zrobilam sobie paznokci, tzn sama sobie pomalowac to tak, ale tez rzadko, wlasnie glownie przez prace no i przez to, ze mam strasznie slabe paznokcie. Kilka razy mialam ochote isc, ale ze tu glownie chinczycy sie tym zajmuja, to jakos mnie troche odstrasza, Bo nie wiem jak w tych zakladach z higiena.
Nie idz do chińczyka. :)
Zero prawidłowej budowy, ogolnie jak widzę icj pracę to nóż sie otwiera. Plus oni nie dbają o sterylizację zbyt dobrze :/

Wiecie, ze ja nigdy w zyciu nie zrobilam sobie paznokci, tzn sama sobie pomalowac to tak, ale tez rzadko, wlasnie glownie przez prace no i przez to, ze mam strasznie slabe paznokcie. Kilka razy mialam ochote isc, ale ze tu glownie chinczycy sie tym zajmuja, to jakos mnie troche odstrasza, Bo nie wiem jak w tych zakladach z higiena.
Ja miałam raz w życiu, na ślub ;)

Ogólnie nieprzesadnie podobają mi się długie paznokcie, hybrydy są dla mnie za grube. Zresztą ja uprawiałam do niedawna sporo sportów i to też było przeszkodą w hodowaniu. Najbardziej lubię takie zadbane, naturalne, ciut za palec wystające. Albo chociaż takie w neutralnych kolorach niezbyt długie :D Taki mam nietypowy gust na dzisiejsze czasy :D

Kurcze umowilam sie na prenatalne 04.06 i mam dylemat. Kosztuja 120€ a z testem pappa 185€ i nie wiem czy robic z pappa czy bez...boje sie ze mi powychodzi jakies prawdopodobienstwo a w samych prenatalnych bedzie ok i bede umierac ze stresu...mam straszny problem co wybrac. Doradzcie mi

U mnie jakby polecialy ostre slowa to cala rodzinka by sie na mnie zjechala, wydzwanialiby itp juz to przerabialam 3 lata temu jak sie postawilam to bylam najgorsza itp..potem mnie przepraszali bo sie okazalo ze szwagierka nadawala na mnie jakies klamstwa a potem sie przyznala...patologia niestety to jest...religijna ale patologia
Uwierz mi, ze wiem jak wyglada taka religia 😂 dodaj sobie do tego kardynała w rodzinie 😂
Ogolnie ja nie raz uslyszalam, ze mysleli ze jestem inna. Ze bede matka. Matka powinna być religijna.. Chodzić do kosciola najlepiej codziennie. Ogólnie masakra. :D nawet mi obrazki chcą religijne wieszac w moim domu 😂 bo krzyż to za mało :)

Kurcze umowilam sie na prenatalne 04.06 i mam dylemat. Kosztuja 120€ a z testem pappa 185€ i nie wiem czy robic z pappa czy bez...boje sie ze mi powychodzi jakies prawdopodobienstwo a w samych prenatalnych bedzie ok i bede umierac ze stresu...mam straszny problem co wybrac. Doradzcie mi

Zrób z pappa , przynajmniej ja myśle ze jak robić to całość

reklama
Do góry