reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

To moze zrobie z pappa. Ale teraz mam problem taki ze kazali mi przyjsc samej bez os. Towarzyszacej a ja sie przeciez nie dogadam. I nwm czy isc tam i błagac zeby moj ze mna wszedl bo nie rozumiem czy co 😂😂😂
Zainstaluj sobie aplikacje, ktora tlumaczy na bierzaco rozmowe. Moja mamá tak kiedys z moim tesciem rozmawiala 😂😂😂

reklama
Ja jestem kosmetologiem, u mnie w pracy jeszcze właściciele nie wiedzą, gdyż czekam do wizyty serduszkowej, teraz mam trochę ułatwione zadanie bo rządowo jesteśmy zamknięci, ale raczej będę z właścicielami grała w otwarte karty :-) mało tego ! Ja mam nawet osobę do pracy już za mnie [emoji23]
U mnie prócz męża o ciąży nie wie na razie nikt [emoji16][emoji120]
A co do hybrydek właśnie dziś sobie zrobiłam świeżutkie [emoji4]

reklama
To tetno podaje lekarz czy jest moze na usg gdzies podane 😂 bo mi nie powiedzial, ja sie nie pytalam a ze powiedzial ze wszystko super to juz bylam zbyt podekscytowana zeby nawet myslec o pytaniu sie czegokolwiek 😂
Często jest napisane na zdjęciu na którym lekarz robił pomiar tętna(takie fale). Jest to oznaczone skrótem FHR

Do góry