Zainstaluj sobie aplikacje, ktora tlumaczy na bierzaco rozmowe. Moja mamá tak kiedys z moim tesciem rozmawialaTo moze zrobie z pappa. Ale teraz mam problem taki ze kazali mi przyjsc samej bez os. Towarzyszacej a ja sie przeciez nie dogadam. I nwm czy isc tam i błagac zeby moj ze mna wszedl bo nie rozumiem czy co
reklama
Aga10_2018
Fanka BB :)
Hello a kto jeszcze wizytował dzisiaj o 19 ?
Mrs.Alice
Dopytaj czy to na pewno na prenatalne, bo takie badanie robi się po 12 tcAle już od lekarza dostałam skierowanie na te badania.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Moj tata tez tak mowi zeby isc z tlumaczem ale mi TAAAK WSTYDZainstaluj sobie aplikacje, ktora tlumaczy na bierzaco rozmowe. Moja mamá tak kiedys z moim tesciem rozmawiala
Mrs.Alice
Ja jestem nerwowa strasznie, wszystko mnie męczy.A jak się czujecie dziewczyny w ciąży?Jak wasze samopoczucie
Rumiankowa
Mrs.Alice
Ewa o 18.30 czekam na wiadomości właśnieHello a kto jeszcze wizytował dzisiaj o 19 ?
Blaankaa
Ja jestem kosmetologiem, u mnie w pracy jeszcze właściciele nie wiedzą, gdyż czekam do wizyty serduszkowej, teraz mam trochę ułatwione zadanie bo rządowo jesteśmy zamknięci, ale raczej będę z właścicielami grała w otwarte karty :-) mało tego ! Ja mam nawet osobę do pracy już za mnie [emoji23]
U mnie prócz męża o ciąży nie wie na razie nikt [emoji16][emoji120]
A co do hybrydek właśnie dziś sobie zrobiłam świeżutkie [emoji4]
U mnie prócz męża o ciąży nie wie na razie nikt [emoji16][emoji120]
A co do hybrydek właśnie dziś sobie zrobiłam świeżutkie [emoji4]
Rumiankowa
Dobre, żart mi się wyostrzył jeszcze bardziejA jak się czujecie dziewczyny w ciąży?Jak wasze samopoczucie
Gdybym tylko taka senna nie była to te chwilowe lekkie mdłości mogę nawet przeżyć
reklama
bejbi002
Często jest napisane na zdjęciu na którym lekarz robił pomiar tętna(takie fale). Jest to oznaczone skrótem FHRTo tetno podaje lekarz czy jest moze na usg gdzies podane bo mi nie powiedzial, ja sie nie pytalam a ze powiedzial ze wszystko super to juz bylam zbyt podekscytowana zeby nawet myslec o pytaniu sie czegokolwiek